Loading...

SAMLINGER

Atleter samles rundt om i landet til samlinger i weekenden

29. november 2019 · Christian Jørn

Forberedelserne mod 2020 sæsonen er i gang samtidig med der stadigvæk er enkelte konkurrencer i gang. Med forberedelserne følger også en del samlinger i landsholdsgrupperne. Den kommende weekend har en del forskellige samlinger.

STAFETLANDSHOLDET SAMLES I ODENSE

I Odense samles lørdag en større flok for at snakke om planerne for STAFETLANDSHOLDETs satsninger for 2020 sæsonen og de fremadrettede planer. Det sker efter planerne for stafetsatsningen for nyligt er blevet udvidet.

I Odense mødes landstræner, Mikkel Larsen, og elitechef, Bo Overgaard, med omkring 50 udøvere og 10 trænere. Der holdes oplæg, bl.a. et fra Mikkel Larsen med titlen ”Sådan løber vi stafet i Danmark” og fra Team Danmark Sportspsykolog, Greg Diment om High Performance Teams / samarbejde.

Derudover er der et træningsmodul i Thorvald Ellegaards Indendørsarenaen, hvor der trænes i de forskellige grupperinger.

 

MELLEM/LANG SAMLES I AARHUS

I Aarhus samles samtidig atleter inden for mellem/lang for at snakke om de fremadrettede planer der og have en fælles træningsweekend. Det faciliteres af landstræner, Lars Lindstrøm, Johnny Bagge og John Schulz.

 

DTU SAMLINGER I HELSINGØR OG AARHUS

Inden for DTU (Decentral Talent Udvikling) er der også samlinger. Det er i Aarhus og Helsingør.

 

KASTERNE SAMLEDES SIDSTE WEEKEND

Flere kastere har også for nyligt samledes til en samling. Det var i Odense den 23. november sidste weekend, hvor landstræneren i kast, Carsten Bomme, her faciliterende en samling.

© Copyright Dansk Atletik Forbund