Loading...

Fra DM Senior indendørs i 2019. Foto: Lone Dybdal.

DANSKE MESTERSKABER

Tidsskemaer til næstkommende DM'er offentliggjort

22. december 2019 · Christian Jørn

Som det hører sig til, så kan tidsskemaerne for de næstkommende danske mesterskaber offentliggøres nu.

Et nyt år står for døren og dermed nye udfordringer. Enkelte af de udfordringer er flere danske mesterskaber (herefter DM), der venter lige om hjørnet. Det er DM i Mangekamp og DM Masters den 1-2. februar i Randers, DM Senior den 22-23. februar i Odense og DM Ungdom den 29. februar til 1. marts i Skive. 

Tidsskemaerne er vejledende. Links findes her for de næstkommende indendørs danske mesterskaber.

 

FÅ OVERBLIK OVER DANSKE MESTERSKABER I 2020

Få et overblik over fordelingen af danske mesterskaber her. Der er for 2020 sæsonen sket et par større ændringer. Blandt andet skal vi nu se et andet sted hen efter DM Senior Indendørs, der i mange år har været i Skive, men nu er i Odense. Det er også Odense Atletik, der til sommer afholder DM Senior udendørs. Skive skal vi stadig til, og det er nu, og som i de mange tidligere år, i forbindelse med DM Ungdom indendørs.

Derudover er en markant ændring, at i modsætning til de senere år er både DM 10 km landevej, DM Halvmaraton og DM Maraton efter masters-deltagernes ønske opdelt således, at mens senior/ungsenior konkurrerer i forbindelse med Copenhagen Marathon, Royal Run og CPH Half, bliver mastersmesterskaberne afholdt i Aarhus (halvmaraton) og Odense (maraton). DM 10 km landevej for Masters afholdes sammen med Strandvejsløbet.

Læs mere om meget af dette her.

© Copyright Dansk Atletik Forbund