Loading...

Fra Dansk Atletiks administration

Glædelig jul og godt, nyt atletikår

16. december 2019 · Dansk Atletik

Tak for et fantastisk atletikår! Sammen med alle jer har vi i løbet af 2019 opnået ikke så lidt i Dansk Atletik: Vi satte endnu en gang Danmark på verdenskortet under VM i Cross den 30. marts på Moesgaard Museum. Satsningen på det kvindelige stafetlandshold blev en fantastisk succes med dansk rekord og VM-deltagelse. I det hele taget blev det et år med et væld af danske rekorder på atletikbanerne. Og til Royal Run blev der sat rekord med mere end 83.000 deltagere. Skole OL fortsatte udviklingen og satte rekord med knapt 60.000 deltagere inden det blev efterår og Copenhagen Half satte både deltagerrekord med 25.000 løbere og en fantastisk verdensrekord for mænd. Og så kan vi naturligvis ikke komme gennem 2019 uden at nævne Anna Emilie Møllers fantastiske VM med finaleplads og to danske rekorder på 3.000 meter forhindring. Og vi har stadig hænderne oppe over hovedet i begejstring over Daniel Wagner, der blev verdensmester ved para-VM på 100 meter. På ungdoms- og mastersfronten markerer dansk atletik sig igen og igen med bemærkelsesværdier resultater. Også vores ultraløbere holder ved og holder ud og leverer resultater. Og hvis det bliver for hårdt at løbe rigtig langt, så gennemførte vi sammen med DGI i Bevæg Dig For Livet-projektet mere end 400 ”We Walk” arrangementer over hele landet. Det har været et særdeles godt år for dansk atletik!

 

Vi i Dansk Atletiks administration siger tak for samarbejdet gennem året, der nu snart er gået. Vi bliver begejstrede over den entusiasme, glæde og virkelyst, som vi hver dag oplever, når vi samarbejder om et løb, et stævne, et kursus, en træningssamling – og alt muligt andet. Det er tydeligt, at Dansk Atletik bliver regnet for noget. Vi bliver inviteret med, når nye ideer skal udvikles og blive til virkelighed. Vi bliver lyttet til , både her i landet og når vi møder atletikvenner fra resten af verden.

 

Tak til alle og enhver, som vi på den ene eller anden måde har arbejdet sammen med i år. Vi glæder os til at sige velkommen til 2020 og til at tage fat på alle de spændende muligheder og opgaver, der ligger og venter.

 

Glædelig jul og godt, nyt atletikår!

 

Dansk Atletik

Administrationen

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund