Loading...

Fra Gentofte Idræts Klub

Vil du være en del af trænerteamet i Gentofte Atletik?

19. december 2019 · Dorte

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF TRÆNER TEAMET I GENTOFTE ATLETIK?

 

Gentofte Idræts Klub (GIK) er i en rivende udvikling og søger i denne forbindelse hele 3 trænere, som kan være med til at bidrage til den videre udvikling. Vi sætter rigtig stort fokus på rekruttering i 2020, og har både SkoleOL lokalstævne og andre projekter, som skal bidrage til dette.

GIK Atletik søger nu 3 trænere:

  • Træner/daglig leder på Mellemholdet (6-11 år)

Mellemholdet træner 2 gange om ugen, mandag fra 18:00 – 19:30 (fra 8 år og op) og onsdag fra 17:00 – 18:15. Det er vigtigt, at du kan være der på de to omtalte dage, samt være ”daglig leder”, hvilket betyder, at du har det overordnede ansvar for træningsplanlægning og afvikling i samarbejde med cheftræneren.

Det er en fordel hvis du også kan agere hjælpetræner på Storeholdet (12-16 år).

  • Træner til vores mellemdistanceløbere (12-16 år)

Det forventes, at du er der minimum 2 og gerne 3 af vores 3 udbudte træninger, som er mandag, onsdag og torsdag fra 18:00 til 19:30. Derudover forventes det, at du har kendskab til, hvordan træningen for mellemdistanceløbere bør foregå – du vil i samarbejde med cheftræneren lægge programmer.

  • Teknisk træner, som kan bidrage til spring og/eller kast (12-16 år)

Det forventes, at du er der minimum 2 og gerne 3 af vores 3 udbudte træninger, som er mandag, onsdag og torsdag fra 18:00 til 19:30. Derudover forventes det, at du har kendskab til, hvordan den grundlæggende teknik er for spring og/eller kast – du vil i samarbejde med cheftræneren lægge programmer.

 

Fælles for alle 3 stillinger:

Du vil i alle 3 stillinger blive en del af trænerteamet i klubben, hvor vi sætter fællesskab, sundhed og passion højt. Vi vil i GIK Atletik skabe aktive børn og unge. Vi vil appellere til bredden og understøtte talenterne.

Du vil som træner få en trænertøjspakke og alle tre stillinger er lønnet.

Hvis det har fanget din interesse, så send en ansøgning og dit CV til cheftræner Mikkel Hansen på mikkel@gentofte-ik.dk senest fredag d. 10. januar 2020.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mvh

Gentofte Idræts Klub

© Copyright Dansk Atletik Forbund