Loading...

Janne Nielsen efter at have sprunget 13,72 meter, og dermed sat ny dansk rekord samt vundet de franske mesterskaber i trespring indendørs. Foto: Privatfoto, Janne Nielsen.

DANSK REKORD

Ny dansk rekord i trespring på 13,72 m. af Janne Nielsen

01. marts 2020 · Christian Jørn

Trespringer, Janne Nielsen (Aarhus 1900), har haft en god form over indendørs sæsonen, men savnede at få det vist i konkurrence. Derfor tog hun til de franske mesterskaber, hvor hun fik bevist hvad hun kunne. Med 13,72 meter sprang hun ny dansk rekord og vandt samtidig de franske mesterskaber.

Jeg er glad for at have vundet de franske mesterskaber og for at have slået min gamle danske rekord. For første gang denne indendørs sæson spillede tingene endelig og så alligevel ikke. Jeg fik hjælp af Teddy Tamgho som er indehaver af indendørs verdensrekorden i trespring, og han mener, at jeg lige så godt kunne have sprunget 14 meter. Så det er meget positivt. Jeg har fået en masse gode råd med på vejen, som Lars Nielsen (Jannes træner, red.) og jeg skal hjem og arbejde videre med.“, lød det fra Janne Nielsen lige efter konkurrencen. 

Hun forbedrede sin egen danske rekord fra 13,60 meter tilbage fra 2018. 

Janne sender tanker til sin træner, Lars Nielsen, fra Aarhus 1900.

Lars har en kæmpe del i min succes, og uden ham ville jeg ikke stå med en sejr og ny dansk rekord i dag.”

Springserien var x - 13,72m - 13,39m - x - 13,42m - 13,61m.

Resultatet er meget tæt på Janne Nielsens personlige rekord udendørs som er 13,74 meter. 

Inden stævnet var Janne optimistisk og håbede på at vise hvad formen var til. Der lød forventingen således.

Mine resultater denne indendørs sæson har ikke rigtig afspejlet den form jeg er i, så vi har besluttet lige at give det et ekstra forsøg til de franske mesterskaber”.

 

LINKS

© Copyright Dansk Atletik Forbund