Loading...

QUIZ

Forudsig atletiksæsonen i DEN STORE 2020 ATLETIKQUIZ

28. januar 2020 · Christian Jørn

Atletikken kan være uforudsigelig nogle gange. Der er mange elementer, der spiller ind når vi ser en præstation, et arrangement, et samarbejde, et projekt, en ide eller en anden indsats være en succes. Vi håber og tror på det bedste, og sammen skaber trænere, ledere, atleter, frivillige m.fl. de bedste forudsætninger for, at hvert atletikår skal blive så godt som muligt, hvor der sker udvikling på flere niveauer. 

Dansk Atletik giver nu mulighed for, at du kan være med til at forudsige hvad der kan blive nogle af succeserne i 2020. Det gør vi med DEN STORE 2020 ATLETIKQUIZ. Er du den bedste til at forudsige atletikåret 2020 i DEN STORE 2020 ATLETIKQUIZ vil du kunne være med til sammen med en ledsager at hylde 2020 når vi i efteråret samles til den traditionsrige DAF Awards. Præmien er nemlig deltagelse ved DAF Awards for dig og en ledsager. Hvis den vindende person allerede inviteres til DAF Awards ifm. eventuel nominering eller andet, så går præmien videre til den, der har svaret næstbedst.

Deltag derfor nu i DEN STORE 2020 ATLETIKQUIZ senest den 22. februar 2020. Man kan kun deltage én gang hver person. Den, der har flest rigtige svar vinder. Ved lighed mellem flere trækkes der lod. Der er 31 spørgsmål, der alle skal besvares med ja/nej.

 

HVOR? Link til DEN STORE 2020 ATLETIKQUIZ her.

HVORNÅR? Deltag inden den 22. februar kl. 23.59.

PRÆMIE? Deltagelse for dig og en ledsager ved DAF Awards i efteråret. Menu betales. Transport skal man som udgangspunkt selv sørge for.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund