Loading...

LANDEVEJSLØB

Anna Emilie Møller vinder 3 km landevejsløb i Irland

14. februar 2020 · Christian Jørn

Anna Emilie Møller løb fredag aften 3 km på 8.58 min. Det gjorde hun på landevejen ved Armagh Road Race, hvor de for kvinder har denne meget sjældent løbede distance på landevejen. Det var samtidig ruterekord.

2019 var et godt år for Anna Emilie Møller, hvor meritterne var mange og flotte. 2020 er også startet rigtig godt, hvor hun startede med en sejr ved British Universities & Colleges Sport (BUCS) Cross Country Championships i England. På planen var det så efterfølgende at løbe et par landevejsløb, men det skulle kun blive til ét. For én uge siden skulle Anna Emilie Møller nemlig have løbet sit første landevejsløb i 2020. Det skulle have været et 10 km landevejsløb i Holland, men grundet stormen kaldet Ciara måtte arrangøren aflyse. Derfor blev fredagens 3 km landevejsløb det første landevejsløb i 2020, selvom det også havde været meget spændende at se hvad den flertallige rekordindehaver havde kunnet præstere på et 10 km landevejsløb, på trods af, at hun er inde i en hårdere træningsperiode.

 

 

DELTAGER I DE BRITISKE MESTERSKABER I CROSS COUNTRY NÆSTE WEEKEND

Næste løb for Anna Emilie Møller bliver om én uge den 22. februar, hvor hun løber de engelske cross country mesterskaber. Her deltager hun på lige vilkår med andre statsborgere i England, fordi hun har boet i England i ét år nu.

 

LINKS

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund