Loading...

Jakob Larsen i forbindelse med pressemøde forud for Copenhagen Half Marathon.

Dansk Atletik Forbund

Jakob Larsen stopper som direktør i DAF

26. februar 2020 · DAF administration

Jakob Larsen bliver World Athletics' ny Director of Competitions & Events og stopper derfor ved udgangen af marts efter knap 20 års virke i forbundet.

Jakob Larsen startede i DAF i juli 2000; dengang som informationschef og blev i 2007 forbundets første direktør. Siden har forbundet gennemgået en omfattende udvikling fra et forbund primært kendetegnet ved sit stærke elitearbejde til den langt bredere palette, som i dag supplerer arbejdet vores bedste udøvere: 2 VM-værtskaber, Royal Run, den landsdækkende udbredelse af Skole OL samt etablering af såvel CPH Half som SuperHalfs er blandt de milepæle, som er nået af forbundet i tiden under Jakobs daglige ledelse.

"Jeg har haft rigtigt mange gode oplevelser med dansk atletik, oplevelser med passionerede og dygtige mennesker, som jeg altid vil huske. Der er sket meget med dansk idræt i løbet af de små 20 år, jeg har været i forbundet, og jeg synes, at vi sammen har formået at skabe rigtigt meget godt inde på og udenfor banerne", siger Jakob Larsen, som især fremhæver Saras OL-medalje, værtskabet for VM Halvmaraton og ikke mindst samarbejdet med DAF's nuværende formand, Karsten Munkvad, som noget han bærer med sig.

Karsten Munkvad vil som de øvrige i bestyrelsen ønske Jakob Larsen tillykke med de nye og spændende udfordringer. “Det har været et privilegium for mig personligt at arbejde tæt sammen med Jakob gemmen 20 år. Det har været et privilegium at have så arbejdsom, talentfuld og innovativ en medarbejder - hvilket også har smittet af på Dansk Atletiks udvikling i perioden. En udvikling Jakob skal have en meget stor del af æren for. Udnævnelsen af “vores" direktør til en af de mest indflydelsesrige poster i international idræt, vidner om Jakobs format, og at Dansk Atletik er blevet bemærket. Det er der bestemt grund til at være stolte af, så vi glæder os på Jakobs vegne"

"Vi glæder os også over at vi igennem det seneste år har haft et stærkt fokus på at skabe en robust organisatorisk ledelse, hvilket betyder at vi ikke er så sårbare som tidligere. Det betyder at Dansk Atletik fortsat står stærkt med de tilbageværende lederprofiler i kraft at underdirektør Torben Dan Pedersen og administrationschef Helle Nielsen, flankeret af gode og kompetente medarbejdere på kontoret. Bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet i forhold til at finde ud af hvordan den fremtidige organisation skal se ud”, slutter bestyrelsesformand Karsten Munkvad.For yderligere oplysninger:
Næstformand Bent Jensen
Mobil: 2210 2410

© Copyright Dansk Atletik Forbund