Loading...

DANSKE MESTERSKABER UNGDOM

Skive AM inviterer til mere bæredygtigt DMU-Inde

27. februar 2020 · Christian Jørn

De danske indendørs mesterskaber for ungdom afholdes hos Skive Atletik- og Motionsklub for 13. gang. Denne gang bliver det med mere bæredygtighed.

Følg med her.

 

13. GANG AT SKIVE ATLETIK AFHOLDER DMU-INDE 

Det er nu 13. år i træk, vi sammen med Dansk Atletik står for at arrangere dette danmarksmesterskab for de unge. I alle disse år har vi haft et forbilledligt samarbejde med Skive Kommune, som igen i år er hovedsponsor. Det samarbejde er vi meget glade for”, lyder det fra formand hos Skive Atletik- og Motionsklub, Karsten Malte Sørensen.

 

SKIVE ATLETIK- & MOTIONSKLUB GIVER BÆREDYGTIGHEDEN GAS TIL DMU

Medaljer af træ og kaffekrus i pap i stedet for plastic er nogle af de grønne håndtag, som den lokale atletikklub, Skive Atletik- og Motionsklub, er i gang med at skrue på for fremover at bidrage til bæredygtigheden. Når de i samarbejde med Dansk Atletik i denne weekend slår dørene op til de danske indendørs mesterskaber i atletik for ungdom, er det ikke bare indsatsen på banerne i Spar Nord Arena, der er i fokus. For Skive Atletik- og Motionsklub – SAM – har taget RENT LIV-strategien i Skive Kommune til sig og skruet op for de bæredygtige tiltag. Ikke bare i forbindelse med DM, for det er noget, klubben har haft fokus på gennem længere tid.

Spar Nord Arena, som er en selvejende institution med Skive Tennis Klub og SAM i bestyrelsen, er blevet isoleret, så der ikke bliver brugt så megen fyringsolie. Belysningen er udskiftet med energibesparende LED-pærer. Cafeteriaet anvender i vid udstrækning pap i stedet for plast. De sorterer affaldet. Det trykte program er trykt på genbrugspapir. For nu at nævne nogle eksempler.

Vi har som klub et medansvar for at tænke og handle bæredygtigt. Det har ikke altid haft det store fokus for os, men det har vi altså en intention om at ændre på", siger formanden for SAM, Karsten Malte Sørensen. 

"Det betyder også noget for vores medlemmer, at vi er med til at stille skarpt på den grønne dagsorden. Og det er også den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster – både atleter og publikum. Så jeg vil sige det på den måde, at vi er på vej, og vi fortsætter ad denne vej.

 

FØLG DMU-INDE VIA ROSTER ATHLETICS

Lige som ved DM-Inde vil der også ved DMU-Inde bliver benyttet Roster Athletics til at vise startlister og resultater. Man kan downloade app’en (links øverst i indlægget).

 

Man kan med fordel anvende nogle søgemuligheder til at snævre sig ind på det man vil se, for at komme det nærmere i de omfattende startlister til DMU-Inde. Her er nogle eksempler: 

  • Søg på atletnavn
  • Søg på "længde" for at gå til alle 8 længdekonkurrencer
  • Søg på "kv højde 17” for at gå til P17 højde (kv=Piger)
  • Søg på "mæ hæk” for at gå til de 4 hækkonkurrencer for Drenge (mæ=Drenge)
  • Søg på "800 15” for at gå til 800m for P15 og D15
  • Søg på "60 fin kv 22” for at gå til finaler på 60m og 60m hæk for P22

 

FØLG MED PÅ LIVESTREAM VIA ATLETIK TV

Atletik TV vil livestream fra stævnet. Det vil kunne ses på deres platform her, og det kræver betaling. Læs her hvorfor der nu kræver betaling at se Atletik TV, der er et nyt tiltag. 

3 (1)

Billede fra produktionen bag livestreamingen af DM-Inde for én uge siden. Foto: Christian Jørn.

Betalingen for DMU-Inde kan fås i følgende løsninger:

  • Pr. dag livestream: 50 kr.
  • Dag 1 og 2 livestream: 75 kr.
  • Dag 1 og 2 livestream + replayvisning via PLAY løsningen: 95 kr.

Gå til Atletik TV her. Se betingelser for brug af Pay per View løsningen her.

© Copyright Dansk Atletik Forbund