Loading...

Abdi Ulad inden DM Cross.

DM CROSS

Abdi forsøger for 7. gang at vinde DM Cross

07. marts 2020 · Christian Jørn

DM Cross og DM Cross for hold skal afgøres ved Hyrdehøj i Roskilde søndag den 7. marts 2020 i Roskilde. IK Hellas er arrangør af DM Cross nu for 2. år i træk.

Til DM Cross stiller flere af Danmarks bedste løbere til start og kæmper om mesterskaberne.

Hos herrerne er nogle af favoritterne Abdi Ulad, Mikkel Dahl-Jessen og Andreas Lommer. Abdi Ulad har vundet Kongepokalen seks gange over de sidste otte år. Nu skal han forsøge det, men med stærk konkurrence fra især en Mikkel Dahl-Jessen i topform kan det blive spændende når det går løs ved Hyrdehøj i Roskilde.

Hos kvinderne er Anna Emilie Møller storfavorit til mesterskabstitlen. Med er dog også Maja Alm, der for nyligt med dansk rekord på 3000m indendørs viste, at hun er i rigtig god form. Sidste års sølvvinder, Line Brandt Pedersen, stiller også til start.

Hos juniorherrerne ser vi formentlig Joel Ibler Lillesø og Anton Østdal være klart i front. De har været dominerende i de andre runder af Cross Nationals serien. Jeppe Risvig stiller også til start, og han er i god form rygtes det, så det tegner lovende for et spændende løb der også.

Hos juniorpigerne skal vi se efter Katrine Risvig, og så er der helt unge Sofia Thøgersen, der for nyligt imponerende med ny DUR P15 rekord på 3000m indendørs med 9.54,75 min.

 

DM CROSS FOR HOLD

DM Cross for hold skal også afgøres ved denne runde. Se de foreløbige resultater her.

© Copyright Dansk Atletik Forbund