Loading...

COVID-19 / CORONA-VIRUS

Opdatering: Dansk Atletik og corona-virussen

12. marts 2020 · Christian Jørn

På baggrund af regeringens udmelding i går aftes om initiativerne for at reducere konsekvenserne af corona-virus i Danmark, har vi i Dansk Atletik besluttet følgende:

Se regeringens pressemeddelelse pr. d. 11. marts 2020 her.

  • Alle foreninger og løbsarrangører er kontaktet med en opfordring til at aflyse al træning, alle stævner og alle løb resten af måneden. Oversigten over atletikstævner inkl. eventuelle aflysninger finder du her. Oversigten over motionsløb og eventuelle aflysninger finder du her.
  • Alle eksterne møder og rejser i regi af Dansk Atletik aflyses ligeledes for resten af måneden.
  • Vores landstrænere har fået besked på at aflyse alle møder og træningsaktiviteter. Eliteatleterne har fået besked om i videst muligt omfang at tilrette træningen i overensstemmelse med udmeldingerne fra regeringen.
  • Dansk Atletiks kontor er lukket indtil mandag den 30. marts. Alle medarbejdere arbejder hjemmefra. Det er muligt at kontakte medarbejderne via e-mail eller telefon. Du finder kontaktoplysninger her: http://dansk-atletik.dk/om-daf/kontakt.aspx
  • Henvendelser fra pressen bedes rettet til konst. direktør Torben Dan Pedersen på 20 49 64 41.
  • Vi vil melde yderligere ud afhængigt af, hvad myndighederne beslutter og fortæller.

 

I Dansk Atletik er vi optaget af at gøre alt, hvad vi kan, for at efterleve myndighedernes krav og anbefalinger. Vi har alle sammen et medansvar for at passe på de svageste borgere og gøre vores for at sikre, at sygehuse og hospitaler har kapacitet til at behandle de, der har allermest behov for det. 

Pas på jer selv, jeres kære og alle andre.

____________

Hilsen ledelsen i Dansk Atletik.

© Copyright Dansk Atletik Forbund