Loading...

Foto: Sparta Atletik & Løb

AWARDS

CPH Half vinder pris som Årets bedste sportsevent 2019 i København

04. maj 2020 · Christian Jørn

Sparta Atletik & Løb har sammen med Dansk Atletik modtaget prisen for Årets bedste sportsevent 2019 for Copenhagen Half 2019.

Prisen blev uddelt af Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen ifm. Københavns Kongres & Event Award 2020. Offentliggørelsen skete virtuelt. Det er en pris der uddeles hvert år.

Screenshot 2020-05-04 00.56.01

 

ET EVENT OPBYGGET SIDEN 2014

Lige siden 2014 har Sparta Atletik & Løb og Dansk Atletik arbejdet målrettet mod at gøre Copenhagen Half Marathon til et verdensklasse event. Det er ikke kun målt på eliten hvor Geoffrey Kamworor brød løbemuren og satte verdensrekord i 2019, men også for alle andre. 2019 var det første år, hvor Copenhagen Half Marathon kunne melde udsolgt med 25.000 løbere i København.

 

"KULMINATIONEN PÅ HÅRDT ARBEJDE"

Direktør i Sparta Atletik & Løb Dorte siger følgende om at modtage denne pris: “Prisen er en kulmination på mange års hårdt arbejde, hvor det er lykkedes at tiltrække eliten og bredden til et udsolgt event. Et kriterium for eventens succes er helt klart det stærke samarbejde Sparta og Dansk Atletik har bygget op gennem de seneste år hvor begge organisationer har budt ind i samarbejdet med hver sine styrker. Derudover har vi fået en række stærke partnere med: Nordea-fonden, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, SEDK og Wonderful Copenhagen, som alle har været med til at investere i at etablere eventen som et tilbagevendende megaevent på højeste internationalt niveau i København.”

Der er ingen tvivl om, at den store succes skyldes et fantastisk samarbejde mellem vores sponsorere, de frivillige og alle medarbejderne. Sammen har vi formået at løfte løbet op i nye højder. Hvert år arbejder vi og Dansk Atletik hårdt på at skabe endnu bedre sportsoplevelser for alle løberne, og tiltrække turister til København.”, står der på Sparta Atletik & Løbs LinkedIn-side.

© Copyright Dansk Atletik Forbund