Loading...

FRA FORBUNDET

Forbundet forklarer om genåbningen af atletikken i podcast

15. maj 2020 · Christian Jørn

Elitechef Bo Berg Overgaard sætter i en podcast flere ord på hvordan en genåbning af atletikken foregår. Lyt til podcasten her.

Atletikken er ved at åbne op for mere træning og mindre stævner efter Coronavirussens hærgen. Der blev den 13. maj åbnet op for fase 2 af genåbningen af atletikken med øgede muligheder for træning. Dagen efter blev der den 14. maj åbnet op for muligheden for mindre klubstævner i perioden 20. maj til 7. juni.

I en podcast sættes der fra forbundets side flere ord på disse nye tiltag. Elitechef, Bo Berg Overgaard, forklarer i en længere samtale optaget som podcast om den baggrund der ligger bag beslutningerne om en kontrolleret genåbning af både træning og stævner. Hvad indeholder de nye muligheder konkret?Hvorfor er der de begrænsninger der er? Hvilke interesser skal tilgodeses i en genåbning? Hvilket pres er der fra forskellige interessenter Hvor meget politik og lobbyarbejde er involveret i at få lov at åbne op? Hvilke prioriteringer skal foretages? Hvilke signaler sendes der med genåbningen? Hvilke henvendelser er der fra atletikmiljøet? Hvorfor er det egentlig elitechefen der varetager arbejdet omkring åbningen?

Udover ovenstående tales der om det konkrete elitearbejde nu. Hvad består det af for tiden? Hvilke overvejelser er der omkring et Team Danmark støttekoncept der skal gå i gang i 2021 samtidig med et OL der er udskudt til samme år? Hvilken betydning har det? Og så tales der om helt konkrete emner som f.eks. at vi har et VM halvmaraton der er udskudt til efteråret. Hvad med kvalifikation til det? Vil de samme være kvalificeret som dem der var kvalificeret til det udskudte VM i marts?

Den 38 min. lange podcast skal skabe øget indsigt i det arbejde der foregår i forbundet.

 

LINKS TIL PODCASTEN 

> Link: Lyt til podcasten via SoundCloud her

> Link: Lyt til podcasten via Spotify her

 

ABONNÉR PÅ DANSK ATLETIKS PODCAST

> Link: Abonnér på Dansk Atletiks podcast via SoundCloud her

> Link: Abonnér på Dansk Atletiks podcast via Spotify her


 

Gæst: Bo Berg Overgaard, Elitechef i Dansk Atletik.

Vært: Christian Jørn, Kommunikationsansvarlig i Dansk Atletik. 

Podcasten er optaget over telefon. Dette præger lyden. Vi håber I bærer over med det.

© Copyright Dansk Atletik Forbund