Loading...

Christian Friis til venstre og Kersti Jakobsen til højre. Foto: Christian Jørn.

INVITATION

Invitation: møde i juni om forslag til en revitaliseret Vinterturnering

26. maj 2020 · Dansk Atletik

Vi skal finde tilbage til rødderne og genopfinde en vinterturnering som indeholder både cross og landevejsløb

Som tidligere annonceret har de senere års satsning på Cross Nationals vist sig ikke at være tilstrækkelig bæredygtig eller attraktiv for løbemiljøet. Cross Nationals var tænkt som en mulighed for at markedsføre crossløb mere professionelt, og var også en del af hele strategien omkring satsningen på VM Cross i Aarhus 2019. Intensionerne var gode hele vejen rundt, men vi er også nødt til at erkende, at strategien var mere idealistisk end realistisk i forhold til vores reelle grundlag i løbemiljøet rundt om i klubberne.

I stedet ser vi for os, at vi skal finde tilbage til rødderne i forhold til en vinterturnering, hvor løbere får mulighed for at konkurrere mod hinanden om vinteren i forskellige terræner og på forskellige distancer. Ligeledes vil vi gerne vende tilbage til et sundt princip om, at det skal være løbemiljøet selv, der har ansvar for at arrangere løbsserien. Det betyder, at der skal være nogle frontløbere, som vil påtage sig at organisere og planlægge den kommende vinterturnering.

Heldigvis har de første frontløbere allerede meldt sig på banen, nemlig Christian Friis og Kersti Jakobsen. På Dansk Atletiks forespørgsel har Christian Friis og Kersti Jakobsen i den senere tid samlet forskellige input fra løbemiljøet og har tænkt det sammen med deres egne erfaringer igennem en årrække. Mere konkret har Christian og Kersti sagt ja til at dele deres forslag til en revitaliseret Vinterturnering med det øvrige løbemiljø onsdag d. 10. juni 2020 kl. 18-20:30 i Odense AMs klublokaler. Dansk Atletik byder på en sandwich, vand samt kaffe/te.

Vinterturneringsmødet d. 10. juni ’20 vil have flg. dagsorden:

  • 1)    Velkommen v/ elitechef Bo B. Overgaard
  • 2)    Oplæg til ny Vinterturnering v/ Christian Friis og Kersti Jakobsen
  • 3)    Refleksioner og evt. supplerende forslag v/ alle deltagere
  • 4)    Opsamling v/ elitechef Bo B. Overgaard  

Tilmelding til arrangementet: Send en mail til elitechef, Bo B. Overgaard, bbo@dansk-atletik.dk med teksten: "Tilmelding til Vinterturneringsmøde"

Deadline for tilmelding: 3. juni 2020 kl. 12:00.

© Copyright Dansk Atletik Forbund