Loading...

STÆVNE

Et udskudt Tårnby Games inviterer til atletik igen den 11-12. juli

29. juni 2020 · Christian Jørn

Tårnby Games markerer normalt sæsonåbning i starten af maj, men grundet Corona-virussen blev det ikke afholdt som planlagt. Stævnet afholdes i stedet den 11-12. juli og vil efter den lange lockdown for mange blive stedet hvor deres sæson skydes i gang.

For at kunne få tilladelse og opfylde myndighedernes retningslinier afholdes planlægges stævnet dog at blive afviklet noget anderledes.
Stævnet er delt op i 6 blokke efter aldersgruppe over weekenden - med pause imellem hver blok. Der er reduceret i øvelsesrækken - og med kun 2 1/2 time til hver gruppe, vil der være overlap af øvelser.
Der vil i alle grupper være et maksimalt på 80 aktive, så der sammen med dommere maksimalt vil være 100 på inderkredsen/stævneområdet. Frem til og med den 7. juli er forsamlingsforbuddet sat til 50 personer, og man er vi stillet i udsigt, at det hæves til 100 personer pr. den 8. juli. Arrangørerne af Tårnby Games holder sig orienteret om udviklingen af dette og agerer derefter.

Når det begrænsede antal tilmeldte nås i en gruppe bliver der lukket for tilmelding i denne gruppe. Derfor skal man skynde sig at tilmelde sig.
Man kan se invitation, øvelsesrække, foreløbigt tidsskema på klubbens hjemmeside www.amageratletik.dk
LINKS

© Copyright Dansk Atletik Forbund