Loading...

REKRUTTERING

Få flere medlemmer i foreningen gennem nyt testsamarbejde

21. juli 2020 · Christian Jørn

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle at Dansk Atletik har indgået et test samarbejde med Motivu om at tiltrække flere medlemmer til foreningerne i den danske atletik. 25 foreninger kan i første omgang være med i dette testsamarbejde. Tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Kort fortalt, så rekrutterer Motivu borgere til at komme til en gratis prøvetræning gennem målrettet annoncering på sociale medier. Tilmelding sker via et digitalt værktøj som Motivu har udviklet. Se mere på motivu.dk.

De første 25 foreninger som opretter deres træninger vil få betalt annonceringen.

Dansk Atletik afholder alle omkostninger inklusiv annoncering på vegne af de ansøgende foreninger. Der bliver formentlig rift om tilbuddet, så opret jeres træninger hurtigst muligt for at sikre jer andel i annonceringen. Det er efter først-til-mølle princippet med dette test samarbejde. De foreninger der opretter sig som nr. 26 eller efterfølgende vil ikke få betalt annonceringen, men vil stadig kunne være oprettet hos Motivu. Man opretter sig ved at klikke på dette link. Først oprettes man som forening og derefter oprettes træninger/tilbud. Såfremt man som forening allerede er oprettet på motivu.dk, bedes man sende en e-mail til morten@motivu.dk og angive at man gerne vil benytte tilbuddet. Så tilknyttes foreningen manuelt til ordningen.

 

TILBAGEVENDENDE TRÆNINGER VIRKER BEDST

Ifølge direktør og stifter af Motivu, Morten Nørskov, virker annonceringen bedst såfremt man laver tilbagevendende træninger. Det kan være ugentligt eller hver 2. uge. Så er konverteringsraten størst. Man kan oprette så mange træninger som man ønsker. Det er selve annonceringen der er begrænset.

Morten Nørskov fortæller, at annonceringen vil foregå i 1-2 uger op til den pågældende træning, da det virker bedst. Opretter man sig eksempelvis nu pr. den 15. juli bedes man oprette sig med en træning tidligst om 1-2 uger således at annonceringen får tid til at virke.

 

HÅNDHOLDT PROCES SIKRER OPFØLGNING

Teamet hos Motivu vil være med hele vejen. Selve opfølgningsprocessen efter prøvetræningerne står Motivu også for. De forsøger her at konvertere de deltagende til at blive medlem i foreningen. At Motivu står for denne proces har de erfaring for virker. 

Det eneste man som forening skal gøre er at oprette sig hos Motivu, og så tage godt imod de nye prøvemedlemmer, så de ønsker at blive medlem.

 

FÅ PRODUCERET EN VIDEO AF ATLETIK TV TIL ANNONCERINGEN

Ved oprettelse kan man oprette sig med billeder og/eller video der skal bruges til annonceringen. Billeder kan man selv oprette hos Motivu under oprettelsesprocessen. Video skal tilsendes til morten@motivu.dk såfremt man har én allerede. Har man ikke én vil Dansk Atletik gerne være behjælpelige med at få produceret en sådanne. Atletik TV hjælper med at sammenklippe videoen, og har i den forbindelse brug for følgende klip. Man skal ikke optage alle, men bedes optage en række af disse. Disse skal sendes til Tom Jensen fra Atletik TV pr. mail til tom@dansk-atletik.dk. Man kan evt. bruge Wetransfer til at sende større filer. Man bedes samtidig sende en mail med, at man ønsker at gøre brug af det til Tom.

Der skal bruges 1-2 videoklip af hvert af de oplistede emner og max 30 sekunder pr. klip.

Klippene skal optages med et vandret/horisontalt billede. Man bedes sende navne på de personer der tales med. Man skal også send sit logo med i bedste kvalitet, gerne et EPS, AI, PDF ellers JPG/PNG. 

Videoklip til brug for sammenklip af video.

  • Stadion udefra og indefra. På stadion træner der nogle børn (etableringsklip)
  • Interview med træner: Beskriv en typisk omgang træning
  • Børn der varmer op – gerne med grin, leg og fællesskab
  • Interview med barn: Hvad er det fedeste ved at gå til atletik?
  • Atletikspecifik optagelse – tre forskellige discipliner.
  • Interview med træner: Noget om at der bliver lagt vægt på at lære noget.
  • Strækøvelser/afjogning andet sjovt som afslutning.
  • Sjov kommentar fra et barn
  • Skilt/logo med klubben

 

DANSK ATLETIK FØLGER MED I PROCESSEN

I løbet af processen vil Dansk Atletik have kontakt til de tilmeldte foreninger for at høre hvad virkningen og oplevelsen af ordningen er. Vi vil derfor tage kontakt til foreningerne med henblik på dette.

  

LINK TIL OPRETTELSE

 

Har man spørgsmål til Motivu, er man velkommen til at kontakte Morten Nørsten fra Motivu på

morten@motivu.dk.

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund