Loading...

Foto: Nationalbankens pressefotoarkiv.

Hjortens Legat

50.000 kr. i puljen til Hjortens Legat - søg senest den 9. oktober

17. august 2020 · Dorte

I 2019 blev der uddelt legater til Rekrutteringsprojekt i Kast - Sparta, Træningssamarbejde og uddannelse - De Nordsjællandske Klubber og Diverse Uddannelses- og Udviklingsarbejde - Herlufsholm Atletik. Midlerne stammer fra de 500.000 kr., som foreningen Hørsholm Atletik og Motion "Hjorten" for fire år siden donerede til DAF. Nu er der åbent for ansøgninger!

I 2019 blev der uddelt legater til  Midlerne stammer fra de 500.000 kr., som foreningen Hørsholm Atletik og Motion "Hjorten" for fire år siden donerede til DAF. Nu er der åbent for ansøgninger!

 

Hjortens Legat retter sig mod "Ungdomsarbejdet på Sjælland og gerne i Nordsjælland", som det er "Hjortens" ønske. Årligt skal der i alt uddeles 50.000 kr. DAF varetager opgaven med at fordele pengene til talentarbejde.

Sidste frist for ansøgning er fredag den 9. oktober. På Årsmødet den 25. oktober vil det blive bekendtgjort, hvem pengene er blevet fordelt til.

 

Om legatet
Beløbet gives til aktive, trænere, klubber eller træningscentre, hvor der vises vilje og evne til at arbejde målrettet og kontinuerligt på at forbedre de aktives resultater og det generelle vidensniveau. Der lægges vægt på at arbejdet foregår i et positivt træningsmiljø, der kan være et eksempel til efterfølgelse for andre. 

 

Beslutningen om, hvem der skal modtage støtte, træffes af DAF’s bestyrelses formandskab på baggrund af indstilling fra et udvalg bestående af en af DAF’s landstrænere samt to trænere/ledere fra nordsjællandske klubber. DAF skal holde Hørsholm Atletik og Motion ’Hjorten’ informeret om, hvem der modtager den årlige donation, og informationen skal indeholde en kort begrundelse for tildelingen.

 

Begrundede ansøgninger om at modtage støtte skal sendes til daf@dansk-atletik.dk senest den 9.oktober 2020 - hent ansøgningsskema HER 

© Copyright Dansk Atletik Forbund