Loading...

Foto: Bagsværd Atletik Club

JOBOPSLAG – UNGDOMSTRÆNERE

Bagsværd Atletik Club søger ungdomstrænere

26. august 2020 · Christian Jørn

Vil du være med til at udvikle de næste atletiktalenter i Bagsværd Atletik Club? Bagsværd Atletik Club søger 3-4 trænere til sæsonen 20/21 og måske er det lige dig klubben står og mangler.

Bagsværd Atletik Club har i sæsonen 20/21 sat sig som mål at arbejde mod en større sammenhørighed i klubben. Klubben ønsker at støtte op om den egentlige foreningstanke og udvikle et større socialt sammenhold i klubben. Det gør man blandt andet ved at have fokus på udvikling af klubbens trænere, lave større sociale arrangementer i klubben, og hvor klubben hele tiden forsøger at optimere deres måde at udvikle klubben på.

Trænerjobbet i Bagsværd Atletik Club vil primært ligge hos de ældste børn på 10+, 12+ og ungdom. Det forventes dog, at man er villig til at give en hånd med i teamet på andre hold, hvis dette skulle blive nødvendigt.

 

OM DIG

Man behøver ikke have mange års erfaring inden for atletikken eller som træner, det kan klubben sagtens hjælpe en med.

Bagsværd Atletik Club sørger nemlig for at guide og vejlede med uddannelse og kurser ud fra ens ønsker.

Bagsværd Atletik Club forventer derimod, at man er motiverende, har gå på mod, er indstillet på at give atleterne den bedste oplevelse med atletik og selvfølgelig er villig til at lære en masse nyt.

Bagsværd Atletik Club tilbyder:

Bagsværd Atletik Club kan tilbyde interesserede et super godt samarbejde i et trænerteam, der hjælper hinanden på tværs af hold og niveau.

Der er masser af udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt, samt et bagland der bakker op og lytter til ens forslag og ønsker.

Ønsker man mere info om trænerjobbet i Bagsværd Atletik Club er man velkommen til at kontakte børne/ungdomsformand Josefin, på josefinhyllegaard@gmail.com.

Bagsværd Atletik Club glæder os til at modtage ens ansøgning og CV på mail josefinhyllegaard@gmail.com.

 

/ Dette er en viderebragt jobannonce for Bagsværd Atletik Club.

© Copyright Dansk Atletik Forbund