Loading...

Foto: Helsingør Atletik

Jobopslag – cheftræner

Helsingør Atletik søger en engageret cheftræner

01. september 2020 · Dorte

der sammen med den øvrige trænerstab kan samarbejde om udvikling af ungdomsatletikken med et fokus på holddannelse og samarbejde. Ud over træningen i klubben forventes du at varetage morgentræningen 2 gange ugentligt under Helsingør Talent & Elite for atletikudøverne på Helsingør Eliteidræts Akademi (ungdomsuddannelserne) og Team Danmark Idrætslinjen (folkeskole 7.-9. klasse).

Arbejdsopgaver

Som cheftræner er du ansvarlig for det samlede træningstilbud i klubben samt i samarbejde med de øvrige trænere og bestyrelsen, at udvikle klubben sportsligt. Udover selve træningen, vil du have mange forskelligartede opgaver, hvor planlægning, kommunikation og samarbejde er nøgleord. Der vil være mange kontaktflader, både internt i klubben men også eksternt til andre klubber, Dansk Atletik, skoler, kommune og øvrige interessenter.

Opgaver vil være alt fra at arrangere og afvikle en træningsweekend, til kommunikation med atleter og forældre, planlægning af sommer camp, afholdelse af en klubaften eller opstart af nye aktiviteter/tilbud. Du vil i høj grad selv kunne planlægge og påvirke dine arbejdsopgaver.

Jobbet er p.t. defineret som ca. halv tid. Helsingør Atletik har indledt et tættere samarbejde med andre nordsjællandske klubber, hvilket kan medføre at jobbet udvides hen ad vejen til muligvis at understøtte samarbejdet på tværs af klubberne i det nordsjællandske.

 

Dine personlige kompetencer

Du har helst en ungdomstrænerlicens fra DAF eller tilsvarende. Det er væsentligt, at du er en holdspiller og formår at samarbejde godt med andre trænere og bidrage til at Helsingør Atletik er en klub, hvor elitearbejdet bygges på fundamentet af et stærkt holdfællesskab mellem både atleterne og trænerne. Vi foretrækker en træner, som kan dække mange af atletikkens discipliner og som har lyst til at lære fra sig til vores unge trænere.

Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel i dit arbejde, ser muligheder og spændende udfordringer i en klub der fokuserer på børne- og ungdomsatletik med særlig vægt på holddannelse.

 

Interesseret?

Hvis du er interesseret i at høre mere kan du kontakte formand for Helsingør Atletik : Torbjørn Strand på mobil 22827651. Ansøgning med CV sendes til post@hif-atletik.dk hurtigst muligt, og helst senest d. 18/9. Samtaler afholdes i ugen efter med henblik på tiltrædelse så hurtigt som muligt, helst senest d. 2/11 2020.

Der vil blive krævet børneattest og taget referencer fra tidligere ansættelser.

© Copyright Dansk Atletik Forbund