Loading...

Michael Bruun Jepsen ses her med atlet, Thea Jensen, til DM. Michael Bruun Jepsen fra Hvidovre Atletik & Motion er ansvarlig for DMU den 19-20. september. Han har forfattet en tekst og indsigt i de udfordringer der pt. er med at koordinere det kommende DMU, der er blevet underlagt et skærpet forsamlingsforbud. Læs det her. Foto: Christian Jørn, Dansk Atletik

DANSKE MESTERSKABER

Vigtig viden om DMU for 14-15 årige i Hvidovre

11. september 2020 · Christian Jørn

Hvidovre Atletik & Motion gør i disse dage en meget stor indsats for at få det kommende DMU for 14-15 årige til at blive en realitet. Kommunen er en af de 18 kommuner som for nyligt er blevet underlagt et forsamlingsforbud på 50 personer. Her er en opdatering omkring afviklingen fra stævneleder, Michael Bruun Jepsen, fra Hvidovre Atletik & Motion.

/Følgende er forfattet af Michael Bruun Jepsen, DMU-ansvarlig fra Hvidovre Atletik & Motion.

Fra vi er startet med planlægningen af årets DMU, så har forudsætningerne ændret sig flere gange undervejs, og vi ernu i gang med Plan D! Så dette års DMU har været, og er fortsat, en anderledes og krævende udfordring. Vi ligger lige nu på kanten af det mulige, og forholdet mellem indsats og udbytte er for længst passeret, og en aflysning har derfor været en reel mulighed. 

Vi har dog besluttet, at vi på trods af alt dette alligevel vil gennemføre DMU for de 14-15 årige i respekt for det store arbejde der lægges for dagen rundt omkring i landets klubber af ledere, trænere og ikke mindst de aktive, der har set DMU som et af sæsonens få lyspunkter. Vi nænner derfor ikke at aflyse, men håber så omvendt også på stor forståelse for, at det her kan blive anderledes end vi er vant til.

En del af vores sårbare medlemmer har valgt at melde pas på at hjælpe til, hvad vi har stor respekt for, og selv om vi vil forsøge at undgå at skulle trække på østklubberne, så skal jeg alligevel bede Jer forberede Jer på at være med til at finde hjælpere. Vi skulle meget gerne tirsdag aften og allersenest onsdag formiddag have en tidsplan og en dommerplan klar.

Vores Plan D er 100% er afhængig af antallet af tilmeldinger, og vi kan blive nødt til at skrue helt ned for de knapper, som vi har mulighed for. Det betyder, at vi har revideret vores udgangspunkt endnu en gang, og som vi nu kan kalde ”worst case scanario”. Hvis vi ikke får så mange tilmeldinger, så giver det os mulighed for at åbne op hen mod det, som vi kan kalde ”best case scanario”. Det betyder også, at vi kan komme til at lave forskelsbehandling mellem de enkelte øvelser, hvad der for de berørte kan se ganske uretfærdigt ud, men vi håber alle har forståelse for, at det her er det muliges kunst, og vi har et endog meget smalt felt at operere indenfor.

Best Case (1)

 

Worst Case

Jeg vil fortsat anbefale, at I tilmelder Jeres aktive efter ”best case scenario” modellen, så Jeres aktive ikke mister en mulighed. Der bliver kun trukket startpenge for dem, der kommer til start! Skulle nogle klubber have brug for at korrigere de tilmeldinger de allerede har sendt til os, så er der fuld forståelse for det, men vi skal fortsat bede om Jeres tilbagemelding hurtigst muligt og senest søndag aften kl. 24.00. I kan se de foreløbige tilmeldinger på http://imars.dk. De endelige startlister kan ses fra mandag formiddag, når vi har tastet alle tilmeldinger ind, og så vil vi offentliggøre tidsskema og dermed de endelige startfelter forhåbentlig tirsdag aften, og allersenest onsdag formiddag.

Jeg er i Aalborg i weekenden til DMU for de 16-22 årige, så kontakt mig endelig, hvis I har nogle spørgsmål. 

Michael Bruun Jepsen, DMU-ansvarlig, Hvidovre AM

© Copyright Dansk Atletik Forbund