Loading...

COVID-19 / CORONA-VIRUS

Corona-restriktioner forlænges til 13. december

23. november 2020 · Christian Jørn

Myndighederne har valgt at forlænge de nuværende nationale COVID-19-tiltag. Det betyder, at børn og unge til og med 21 år fortsat må være op til 50 ved idrætsaktiviteter, mens voksne fra 22 år max må være 10.

Sundhedsmyndighederne har anbefalet, at de nuværende corona-restriktioner bliver forlænget,  og myndighederne har derfor valgt frem dem frem til foreløbig den 13. december.

Det betyder, at børn og unge til og med 21 år fortsat er undtaget fra det generelle forsamlingsforbud på 10 ved idrætsaktiviteter. Ved idrætsaktiviteter for børn og unge gælder således fortsat et forsamlingsforbud på 50 inkl. træner og evt. andre nødvendige voksne.

Voksne over fra 22 år må desværre fortsat træne i mindre grupper på max 10 inkl. træner.

Se de gældende Corona-restriktioner for atletikken her.

Læs her svaret på flere spørgsmål der er relevante.

 • Må en træner have ansvaret for aktiviteterne flere grupper samtidig?
  • Nej, en træner må ikke facilitere, kommunikere eller på anden måde være i kontakt med flere hold, der er til stede samtidig.
 • Må vi sektionsopdele træningen med separate hold (og trænere)?
  • Ja, der fortsat kan gennemføres træning i flere grupper på max 10 personer inkl. træner, hvis der er tale om grupper med egen træner og træningsforløb.
 • Hvad er reglerne for brug af mundbind ved idrætsaktiviteter?
  • Alle personer over 12 år skal bære mundbind i offentligt tilgængelige steder indendørs – også idrætsfaciliteter. Der skal bæres mundbind ved ankomst og afgang til omklædningsrum eller hal, hvis man møder omklædt.
 • Må vi afholde sociale aktiviteter i forbindelse med idrætsaktiviteter?
  • Frem til foreløbig den 2. januar 2021 bør alle sociale aktiviteter i forbindelse med idrætsaktiviteter aflyses. Dette gælder fx julehygge/afslutning, fester, fællesspisning, klubaftener mv., og anbefalingen omfatter både sociale aktiviteter før og efter idrætsaktiviteter, ligesom det også gælder for selvstændige arrangementer.

© Copyright Dansk Atletik Forbund