Loading...

ORGANISATION

Skal Dansk Atletik (endelig) have en trænerforening?

13. januar 2021 · Christian Jørn

Vær med til online orienteringsmøde den 2. februar kl. 19.30 - 21.00, hvor vi skal drøfte, om der skal oprettes en trænerforening i Dansk Atletik. Hvis ja, skal vi også aftale, hvordan vi kommer videre. Her er tankerne bag.

I mange andre lande findes der er en trænerforening. Som et fagligt fællesskab, hvor trænere på tværs af klubber mødes i en fælles passion for at hente ny inspiration, blive endnu dygtigere, få og vedligeholde et fagligt netværk blandt ligesindede, drøfte muligheder for fælles atletikfaglige projekter og meget andet. Og hvor foreningen er initiativtager til møder, kurser, konferencer, rejser til udenlandske seminarer, forskningsprojekter, faglige nyhedsbreve, videocoaching etc.

Hvis du synes, det lyder interessant, så skal du afsætte halvanden time den 2. februar til at høre og drøfte mulighederne for en dansk atletiktrænerforening. Der kommer et par indledende oplæg fra Dansk Atletiks specialkonsulent, Katja Salivaara. Desuden vil Jens B. Christensen – mangekampstræner og nuværende kommentator, når der er atletik i tv – fortælle om sine tanker bag en trænerforening. Faktisk var det Jens, der i foråret 2020 kontaktede Dansk Atletik og sagde, at der mangler en trænerforening. På mødet vil Dansk Atletiks direktør Torben Dan Pedersen, formand Karsten Munkvad og næstformand Bent Jensen også være med.

 

Dagsorden til mødet

 • Indledning og kort præsentationsrunde blandt deltagerne.
 • Jens B Christensen: hvad kan vi bruge en trænerforening til?
 • Katja Salivaara: Hvad gør de i trænerforeningerne i Sverige og Finland?
 • Diskussion:
  • Skal vi have en trænerforening i Dansk Atletik?
  • Hvordan skal en trænerforening ”se ud” og fungere i det daglige?
  • Hvad skal næste skridt være?
 • Hvis der er interesse for en trænerforening: Hvem melder sig til at tage etableringen af foreningen et skridt videre?
 • Afrunding og tak for i aften.

 

Interesseret? 

Send en mail til daf@dansk-atletik.dk  og skriv ”Trænerforening” i emnefeltet. Så er du tilmeldt vores orienteringsmøde og modtager en mødeindkaldelse med link til Teams, som er den platform til virtuelle møder, som vi benytter.

Yderligere oplysninger hos Torben Dan Pedersen, torben@dansk-atletik.dk eller 2049 6441.

© Copyright Dansk Atletik Forbund