Loading...

DIALOGMØDER

Udskudt dialogmøde #3 afholdes den 24. marts 2021

18. marts 2021 · Christian Jørn

Der har været afholdt to dialogmøder. Nu afholdes det tredje udskudte dialogmøde den 24. marts 2021 kl. 19.30-21.00. Mødet er virtuelt og emnet er "Hvordan får vi et attraktivt stævne- og mesterskabsprogram?". Alle er inviterede.

Vores sport er kendetegnet ved et hav af løb, stævner og events. Og antallet af mesterskabsstævner fylder også kalenderen godt ud. Samtidig er det ofte svært at finde arrangører til de mange mesterskabsstævner. Gør vi det på den rigtige måde? Er der andre løsninger, der evt. kan reducere udbuddet af aktiviteter, lette byrden, eller bare skabe endnu bedre stævner og mesterskaber?

Efter en indledende introduktion kommer der et oplæg fra atletikkonsulent Andreas Jeppesen. På baggrund af oplægget er der input, forslag og debat med deltagerne. Formålet med mødet er at samle input til det arbejde, der skal munde ud i et forslag til en ny struktur, der skal præsenteres ved Dansk Atletiks Årsmøde den 24. oktober i år.

Mødet starter kl. 19.30 og slutter senest kl. 21.00.

Tilmelding

Send en mail til daf@dansk-atletik.dk og skrive ”Dialogmøde #3” i emnefeltet. Alle deltagere modtager på mødedagen et link til Teams, hvor mødet afvikles.

 

Fakta om dialogmøder

Læs her mere om baggrunden for dialogmøderne.

© Copyright Dansk Atletik Forbund