Loading...

JOBOPSLAG

Jobopslag: Er du Dansk Atletiks nye atletikkonsulent?

07. januar 2022 · Christian Jørn

Brænder du for atletik og har lyst til at bringe Dansk Atletik videre? Er du stærk inden for idræt og børn og unges liv og udvikling? Og har du viden om foreningsarbejde og ledelse af frivillige, der kan styrke klubber og foreninger i Dansk Atletik? Så er jobbet som atletikkonsulent måske noget for dig.

Hvert år deltager ca. 40.000 børn i Skole OL. Du vil få særlig ansvar for at udbrede og koordinere Skole OL Atletik, og du vil være bindeleddet mellem skoler, klubber og Skole OL sekretariatet.

Vi skal være flere i Dansk Atletik, og du vil være en succes som atletikkonsulent, hvis du sammen med vores klubber kan skabe et stærkere og mere sammenhængende tilbud til børn og unge. Vi ønsker at børn og unge gennem udfordringer, oplevelser og fællesskaber motiveres og opnår en livslang relation til vores fantastiske idræt.

 

Jobbet som atletikkonsulent indeholder blandt andet:

 • ledelse og facilitering af udviklingsforløb for klubberne
 • opsøgende arbejde over for klubber i Dansk Atletik
 • koordinator for Skole OL Atletik
 • ansvarlig og underviser for TrackFit

 

Hvem er du?

Som atletikkonsulent har du mange opgaver, der spænder over forskellige fagområder, og derfor kan din faglige baggrund kan være forskellig. Du kan både være lærer, pædagog, universitetsuddannet med baggrund i idræt eller pædagogik eller noget helt femte. Det er dog vigtigt for os, at du:

 • har baggrund i atletik
 • har erfaring med og interesse for børn og unge
 • har erfaring med lederarbejde i klubber eller frivillige organisationer
 • er god til at formulere dig i skrift og tale
 • evner at arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt
 • er en holdspiller
 • trives i varierende hverdag med vidt forskellige opgaver

Du får en stor samarbejdsflade med klubber og skoler, og vi lægger derfor også vægt på, at du kan tænke nyt, lytte, inspirere og motivere.

 

Det praktiske

Arbejdet som atletikkonsulent foregår ofte på vejen og i foreningerne. Din fysiske arbejdsplads bliver Dansk Atletiks kontor i Idrættens hus i Brøndby.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, og da arbejdet tager udgangspunkt i klubberne og vores frivillige i atletik, må du være indstillet på at aften og weekendarbejde er en naturlig del af jobbet.

Forventet lønniveau: 33-34.000 kr pr. måned

___________

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Lars Lindstrøm på tlf. 41 96 93 73 eller lars@dansk-atletik.dk.

Ansøgning med CV sendes i ét dokument til bbo@dansk-atletik.dk senest mandag d. 17. januar 2022. I emnefeltet skriver du ’Atletikkonsulent’. Vi forventer at holde samtaler i uge 4 i Brøndby og tiltrædelse pr. 1. marts 2022.

© Copyright Dansk Atletik Forbund