Loading...

ORGANISATION

Nyt fra sekretariatet

07. januar 2022 · Christian Jørn

I løbet af januar og februar 2022 vil der ske visse ændringer i det organisatoriske set-up i sekretariatet. Ændringerne sker med henblik på at styrke vores prioriterede opgaver indenfor klubudvikling, stævneaktiviteter for børn og unge samt den strategiske kommunikation vedr. Skole OL.

Mere konkret består de organisatoriske ændringer af flg.:

I vores atletik-team har vi ansat Lars Lindstrøm som ny teamleder. Lars skal fortsat være ansvarlig for vores Connect-projekt, men vigtigst af alt skal Lars sikre sammenhængskraften i atletik-teamets udvalgte indsatsområder lige fra B&U til Masters.

Derudover har vi pr. d.d. slået en stilling op som ny atletik-konsulent. Der er tale om en funktion, som er målrettet vores kommende udviklingsforløb til klubberne, herunder ikke mindst at være koordinator for vores Skole OL-atletik indsats. Vi satser på at den nye atletik-konsulent kan starte senest 1. marts 2022 (Se jobopslag med ansøgningsfrist den 17. januar her).

I forhold til vores Skole OL-indsats, så er vi også i dette team på vej med en styrkelse i sekretariatet. Først og fremmest har vi forlænget aftalen med Andreas Jeppesen i en funktion som udviklingskonsulent. Andreas skal primært arbejde med konceptudvikling af Skole OL-initiativer. Andreas indgår dog også i afgrænsede sammenhænge med sparring og opgaver i vores atletik-team, foruden at han er tilknyttet vores strategiske samarbejde med Roster.

Mandag d. 9. jan. 2022 kan vi byde velkommen til vores nye Skole OL kommunikationskonsulent Siska Bengtsson. Siska kommer fra en stilling i DIF, hvor hun var en del af DIFs OL-kommunikation. Tilsvarende skal hun hos os primært beskæftige sig med den strategiske kommunikation målrettet vores Skole OL-indsats.

Endelig er vi på vej til at tilknytte Francesca Alesci som en ny frivilligkoordinator. Der er tale om en nyoprettet funktion mhp. den vigtige forberedelse og effektuering af Skole OL-finalen i Billund. Francesca har bl.a. været en del af det store hjælper-team til VM Cross i Aarhus i 2019.

© Copyright Dansk Atletik Forbund