Loading...

LANDEVEJSLØB

Elitemile afholdes til Royal Run igen i år

09. maj 2022 · Christian Jørn

I lighed med tidligere udgaver af Royal Run afholdes der nu for tredje gang en elitemile i Københavns gader. Den danske elite og subelite er inviteret. Frist for at tilkendegive interesse er den 27. maj 2022

I 2021 udgaven vandt Sofia Thøgersen (Sparta Atletik & Løb) for kvinderne i 4.52 min. og Christoffer Frost-Jensen Johansen (Bagsværd AC) i 4.10 min. Nu skal vi for 2022 igen finde ud af hvem der er de hurtigste på milen på landevejen når vi den 6. juni igen samler eliten til Royal Run.

Elitemilen afholdes i år på samme betingelser som elitemilen i 2021 udgaven af Royal Run.

Dog er måden man bliver en del af feltet anderledes end i 2021. I 2021 blev der lavet et invitationsløb, hvor forbundet og Royal Run rakte ud til specifikke løbere. I år er det mere åbent mht. tilmeldingen. Man håber fra arrangørernes side på to hurtige felter for hhv. herrer og kvinder. Der er en forventning om, at skal man deltage skal man regne med som minimum at kunne løbe omkring 5.30 min. som kvinde og 5.00 min. som herre. I 2021 udgaven kom den sidste kvinde i elitefeltet ind i 5.19 min. og i herrefeltet kom den sidste ind i 4.32 min. (på nær én der kom ind efter et styrt i 5.21 min.). 

Er man som løber interesseret i at deltage skal man henvende sig pr. mail til landstræner i mellem/lang, Kersti Jakobsen, på kersti.jak@gmail.com.

Der forbeholdes dog ret til at feltet kan begrænses ved en større mængde tilmeldinger end det optimale. Dette vurderer landstræneren, og det vil blive meddelt dem der har tilkendegivet interesse.

Fristen for at tilkendegive interesse er den 27. maj 2022.

Har man spørgsmål skal disse rettes til Kersti Jakobsen via kersti.jak@gmail.com.

© Copyright Dansk Atletik Forbund