Loading...

DM Senior 2023 er allerede tildelt Aalborg, hvor mesterskabet arrangeres som en del DM-ugen i lighed med i år. Foto: Ole Ugilt, Aalborg AM

Danske mesterskaber

DM-arrangører for 2023, 2024 og 2025 søges

22. september 2022 · Katja Salivaara

Vil din klub være med til at gøre en forskel for vores dygtige atleter?

Danske mesterskaber er grundstenen i vores nationale konkurrencestruktur. Dygtige og engagerede lokale arrangører er afgørende for, at atleter har de optimale rammer for deres kamp om vindende resultater.

Vi søger lige nu værter for forbundets kommende mesterskaber tre år frem (2023, 2024 og 2025). Kunne din klub tænke sig at være med som arrangør, besøg da denne side for mere information. Den første ansøgningsrunde slutter den 15. oktober, hvorefter flest muligt værtskaber bliver tildelt. Mesterskaber, som fortsat mangler en vært eller kan ikke tildeles på grund af manglende oplysningen fx om international termin, åbnes op for en anden runde og bliver ved med at modtage ansøgninger.

Proceduren gælder kun for nationale udendørsmesterskaber. Regionale mesterskaber tildeles internnt i områderne (øst/vest) og indendørsmesterskaberne aftales direkte med mulige arrangører.

 

Links:
Ansøg DM-værtskaber her
Se de kendte internationale og nationale terminer her
Se de i forvejen tildelte værtskaber og aktuelle, potentielle og tidligere DM-værter her

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund