Loading...

Her er du: Forside > Om DAF

Om DAF

Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang og motionsløb. Forbundet blev stiftet i 1907 og har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. DAF har 250 medlemsforeninger, der tilsammen har mere end 40.000 medlemmer. Læs mere om DAF herunder.

Dansk Atletik Forbunds officielle kontor har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - eller komme forbi vores kontor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som medlemsklub i DAF får I adgang til en række tilbud, bl.a. forsikringer og adgang til diverse stævner samt mulighed for optagelse af klubbens løb i Danmarks Officielle Løbskalender og mange andre fordele.

DAFs bestyrelse består af formand Karsten Munkvad, en næstformand (p.t. vakant) samt fem menige medlemmer. Alle vælges for to år ad gangen.

En ny strategiplan for 2018-2021 blev vedtaget ved årsmødet i oktober 2017. Planen, som er udarbejdet i samarbejde med DIF, indeholder fem spor.

DAF's årsmøde har vedtaget kontingentsatser for medlemsforeninger i Dansk Atletik Forbund. DAF's medlemsklubber opkræves på baggrund af klubbernes medlemstal, som hvert år omkring årsskiftet skal indberettes til det fælles Centrale ForeningsRegister CFR.

Dansk Atletik Forbund henviser til Anti Doping Danmarks og Det Internationale Atletik Forbunds hjemmesider og regler, hvad angår antidoping.

Dansk Atletik Forbund er organiseret med en bestyrelse, fire komitéer, udvalg og projektgrupper, der frivilligt varetager opgaver inden for hver deres område. DAFs administration ligger i Idrættens Hus i Brøndby. Læs mere og se organisationsdiagram i artiklen.

Dansk Atletik Forbund holder hvert år i oktober årsmøde. Årsmødet ligger om søndagen ved Atletikkens Årsfest - en weekend der byder på konferencer for ungdom, senior og masters, samt DAF Award, festmiddag og atletikquiz lørdag aften.

Klik her

Siden 2016 har DAF uddelt en DAF Award i otte kategorier. Prisuddelingen finder sted i forbindelse med Atletikkens Årsfest. Prisen som Årets Leder er dog blevet uddelt siden 1967, mens Årets Forening og Årets Arrangør er blevet kåret siden hhv. 2000 og 2015.

Dansk Atletik Forbund samarbejder med Scandic hotelkæden. I 2017 er der desuden indgåret aftale med Zleep Hotels. Læs hvordan du kan opnå rabat på dine hotelovernatninger.

© Copyright Dansk Atletik Forbund