Loading...

Her er du: Forside > Om DAF

Om DAF

Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang og motionsløb. Forbundet blev stiftet i 1907 og har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. DAF har 250 medlemsforeninger, der tilsammen har mere end 40.000 medlemmer. Læs mere om DAF herunder.

Dansk Atletik Forbunds officielle kontor har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - eller komme forbi vores kontor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som medlemsklub i DAF får I adgang til en række tilbud, bl.a. forsikringer og adgang til diverse stævner samt mulighed for optagelse af klubbens løb i Danmarks Officielle Løbskalender og mange andre fordele.

DAFs bestyrelse består af formand Karsten Munkvad, næstformand Torben Dan Pedersen samt fem menige medlemmer. Alle vælges for to år ad gangen.

En ny strategiplan for 2014-16 blev introduceret ved årsmødet i oktober 2013. Planen gælder for en tre-årig periode frem til og med næste OL-år. Herefter er det planen, at en ny strategi vil blive lagt for hver olympiade, altså en fire-årig periode.

DAF's årsmøde har vedtaget kontingentsatser for medlemsforeninger i Dansk Atletik Forbund. DAF's medlemsklubber opkræves på baggrund af klubbernes medlemstal, som hvert år omkring årsskiftet skal indberettes til det fælles Centrale ForeningsRegister CFR.

Dansk Atletik Forbund henviser til Anti Doping Danmarks og Det Internationale Atletik Forbunds hjemmesider og regler, hvad angår antidoping.

Dansk Atletik Forbund er organiseret med en bestyrelse, fire komitéer, udvalg og projektgrupper, der frivilligt varetager opgaver inden for hver deres område. DAFs administration ligger i Idrættens Hus i Brøndby. Læs mere og se organisationsdiagram i artiklen.

Dansk Atletik Forbund holder hvert år i oktober årsmøde samt B&U konference, seniorkonference og veterankonference. De seneste år har arrangementet været afholdt på Brogaarden ved Middelfart med atletikquiz og middag lørdag aften.

Klik her

Hvert år kårer DAF Årets Leder, Årets Forening og Årets Arrangør. I 2014 fik Kirsten Bergmann fra Herning GF desuden blomster og en særlig nål af formand Karsten Munkvad, idet hun tidligere på året havde modtaget en europæisk pris, der skal fremme flere kvindelige atletikledere.

Dansk Atletik Forbund samarbejder med Scandic hotelkæden. Læs hvordan du kan opnå rabat på dine hotelovernatninger.

© Copyright Dansk Atletik Forbund