Loading...

Resultater

Om resultatlister

12. maj 2015 · Senai

Statletik.dk håndteres mange tusinde resultater hvert år. Det stiller krav til at resultatlisterne er udformet, så det er let at overføre resultaterne til databaserne uden at der opstår fejl.

En resultatliste skal indeholde dato og sted samt disse oplysninger:

  • Disciplin (inkl. vægtangivelse i kast og hækhøjder)
  • Aldersgruppe
  • Resultat
  • Atletens navn
  • Årgang
  • Klub
  • Vind (fladspring og løb op til og med 200 m)

 

Ved spring og kast angives serierne.

Ved landevejsløb skal tiderne være bruttotider og løbene skal være ranglistecertificeret.

Hvis atletne ikke er medlem af en DAF-klub, så skal klub ikke være udfyldt eller der skal stå klubløs i resultatlisten.

Vær opmærksom på at håndstoppede tider kun må angives med tiendedele. Hvis der ikke har været vindmåling ved løb eller spring, skal det i resultatlisten angives med x.x (og ikke som 0.0).

Vi foretrækker, at arrangørerne benytter stævneprogrammet MARS og indsender resultatlisten i html-format. Anvendes stævneprogrammet Mangekamp skal resultaterne udskrives disciplinvis.

Alternativt bør der benyttes et regneark, f.eks. Excel eller resultaterne indsættes i en tabel i Word. Vi kan ikke håndtere pdf-filer, hvorfor de ikke bør indsendes. Hvis man benytter Excel eller Word, skal data placeres i hver sin celle i tabellen. Resultatlister skal sendes som vedhæftet word- eller excelfil til DAF: resultater@dansk-atletik.dk

Skifter du klub, så meld det gerne til Statletik, så fejl undgås i registreringen af resultaterne.

Skabelon


Hvis I afholder et lille stævne, kan denne skabelon anvendes. 

 

Udenlandske stæver

Ved deltagelse i udenlandske stævner hvor resultaterne skal registreres på Statletik, sendes link til resultatlisten til  resultater@dansk-atletik.dk

Deltager man som ungdomsudøver i hækkeløb, forhindringsløb, fladspring eller kast ved stævner i andre lande end DEN, NOR og SWE, skal man ved indsendelse af resultatlister selv skaffe dokumentation for det pågældende lands regler i den aktuelle øvelse for at resultatet kan optages på Statletik.

© Copyright Dansk Atletik Forbund