Loading...

Event og projektlederuddannelse

Make Athletics Happen

16. marts 2015 · Henriette Leth Nielsen

 

Er du mellem 15 og 25 år og interesseret i atletik, events og idræts iværksætteri, så reserver allerede nu tre vigtige weekender i det kommende halvår.

Samling 1 - bDAF tilbyder en helt unik kombination af lederuddannelse eventarbejde og sjove oplevelser med spændende unge mennesker. 

Make Athletics Happen er DAFs unglederuddannelse, der blev skudt i gang i januar 2015. Uddannelsen er med til at skabe fremtidens ledere i dansk atletik og lade de unge skabe nye aktiviteter og events i klubberne. I videoen herover fortæller nyuddannede projektleder Mikkel Hansen fra KIF om, hvad han har fået ud af Make Athletics Happen-uddannelsen. 

Uddannelse i tryghed, mod og kompetencer Uddannelsen har som formål at give deltageren tryghed, mod og kompetencer til at påtage sig et lederansvar og få praktisk erfaring med projektafvikling. Samtidig giver det den unge mulighed for i sit projekt at få atletikken til at ske i tæt samarbejde med sin klub.

Målet er at få flere unge ledere i foreningerne, hvilket er en del af DAFs strategiplan 2016.

Forløb: Uddannelsen foregår over tre weekendsamlinger samt et praktisk atletikprojekt, som deltageren udvikler som eventprojektleder.

Indhold: Teambuilding, Mig som leder, Idéudvikling, Ledelse internt, Projektplanlæning og Sociale medier, Ledelse eksternt, Projektafvikling, Presse og sponsorer,

Mundtlig præsentation og skriftlig aflevering Deltagernes events dokumenteres i billeder, film mv. som bruges i præsentationen og afslutningen af projektet i forbindelse med DMU 2016. I forløbet har deltagerne afleveret skriftlig projektide, -plan og –evaluering.

Klubben har et særligt ansvar både i løbet af og efter uddannelsen for at give de unge udfordringer og muligheder i atletikken. Klubben skal finde en god mentor, som kan følge og støtte deltageren gennem hele uddannelsen.

Kurset afvikles i Odense over følgende weekender: 

  • 27-29 november 2015
  • 30-31 januar 2016
  • 11-13 marts 2016

Sidste tilmeldingsfrist er d. 1 november 2015

For yderligere informationLæs vores spritnye brochure om Make Athletics Happen her - og hold øje med mere nyt om Make Athletics Happen-uddannelsen på vores facebook side her.

Hvis du har spørgsmål til Make Atletics Happen så kontakt Morten Nielsen tlf 4326 2306 eller morten@dansk-atletik.dk

© Copyright Dansk Atletik Forbund