Loading...

Event og projektlederuddannelse

Make Sports Happen

16. oktober 2017 · Morten NielsenEr du mellem 15 og 25 år og interesseret i atletik, events og idræts iværksætteri, så reserver allerede nu tre vigtige weekender i det kommende halvår.

Samling 1 - bMake Athletics Happen vender tilbage i udvidet koncept! Make Sports Happen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrenene under DIF. Den praktiske gennemførelse varetages af Dansk Atletik Forbund i samarbejde med DIF. DAF tilbyder en helt unik kombination af lederuddannelse eventarbejde og sjove oplevelser med spændende unge mennesker. 

Make Athletics Happen er DAFs unglederuddannelse, der blev skudt i gang i januar 2015. Uddannelsen er med til at skabe fremtidens ledere i dansk atletik og lade de unge skabe nye ideer og events i klubberne. I videoen herover fortæller nyuddannede projektleder Mikkel Hansen fra KIF om, hvad han har fået ud af Make Athletics Happen-uddannelsen. 

Uddannelse i tryghed, mod og kompetencer Uddannelsen har som formål at give deltageren tryghed, mod og kompetencer til at påtage sig et lederansvar og få praktisk erfaring med projektafvikling. Samtidig giver det den unge mulighed for i sit projekt at få atletikken til at ske i tæt samarbejde med sin klub. Målet er at få flere unge ledere i foreningerne.

Forløb: Uddannelsen foregår over tre weekendsamlinger samt et praktisk atletikprojekt, som deltageren udvikler som eventprojektleder.

Indhold: Teambuilding, Mig som leder, Idéudvikling, Ledelse internt, Projektplanlæning og Sociale medier, Ledelse eksternt, Projektafvikling, Presse og sponsorer

Deltagernes klubber har et særligt ansvar både i løbet af og efter uddannelsen for at give de unge udfordringer og muligheder i idrætten. Klubben skal finde en god mentor, som kan følge og støtte deltageren gennem hele uddannelsen.

Kurset afvikles i Odense over følgende weekender: 
  • 12-14 januar 2018
  • 9-11 marts 2018
  • 13-15 april 2018

Sidste tilmeldingsfrist er d. 1 december 2017

For yderligere informationLæs vores spritnye brochure om Make Sports Happen her - og hold øje med mere nyt om Make Sports Happen-uddannelsen på vores facebook side her.

Hvis du har spørgsmål til Make Sports Happen så kontakt Morten Nielsen tlf 4326 2306 eller morten@dansk-atletik.dk

© Copyright Dansk Atletik Forbund