Loading...

DAF træneruddannelse

Ungdoms løbetrænerkursus

28. september 2017 · Katja Salivaara

Ungdoms løbetrænerkursus henvender sig til klubtrænere, der arbejder med unge atleter i alderen 12 til 15 år. Kurset vil ikke have så meget fokus på andre atletikdiscipliner end løb. For at kunne deltage i kurset skal man have fyldt 16 år og have interesse for ungdomstræning.

Uddannelsen bygger på den idrætslige udvikling, der passer til unge løbetrænende atleter. Udover generel fysisk udvikling (herunder koordination og motorik) ligger fokus på kurset i teknik, styrke, træningsplanlægning og trænerrolle. På kurset gennemgår man både bane- og crossløb svarende til aldersniveau.   

Kurset bliver afsluttet med både en praktisk og skriftlig prøve. Ved godkendelse af disse opnår man DAF Løbetrænerlicens/Ungdom, der giver adgang til efter- og videreuddannelse samt adgang til det næste trin i uddannelsesstrukturen: Junior løbetræner.

Ungdoms løbetrænerkurset gennemføres den 4.-5. november 2017 i Korsør. Du kan læse mere om kurste og tilmelde dig i Atletik & Motion-portalen senest den 25. oktober. Vil du vide mere, kontakt Katja Salivaara: katja@dansk-atletik.dk / 2445 7191. 

© Copyright Dansk Atletik Forbund