Atletik Ekpressen - her starter eventyret

Atletik Ekspressen er leg, bevægelse og klubsammenhold for børn.

Trackfit

 

Velkommen til Atletik Ekspressen; et stævnekoncept med fokus på leg, bevægelse og klubsammenhold. Vores mål er at give børnene en spændende og aktiv dag sammen med deres klubkammerater og andre børn i alderen 6-11 år. Vores stævne er sjovt og udfordrende, hvor vi har taget inspiration fra Skole OL og tilpasset grundelementerne af spring, sprint og kast til denne aldersgruppe. Børnene får udleveret et fysisk pas til det første stævne, som giver dem adgang til alle tre stævner.

Her stopper Atletik Ekspressen

1. H.C. Andersens by - Odense Stadion - 18. juni kl. 10-13 (Stadionvej 25, 52 Odense)
2. Fæstningsbyen - Fredericia - 17. september kl. 10-13 (Nørrebrogade 88, 7000 Fredericia)
3. Slotbyen - Kolding Stadion - 1. oktober kl. 10-13 (Marcus Alle 30, 6000 Kolding)

 

Hvad kommer der til at ske til det første stævne?

Vores første stop på Atletik Ekspressen er Odense Stadion den 18. juni kl. 10-13. Klubholdene vil deltage i forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

I sprintøvelsen skal de løbe så mange ture som muligt på den opstillede bane inden for fire minutter.

I turbokast skal de samle point ved at kaste bolde, hylere og andre genstande ind i pointzonerne.

I speedlængdeøvelsen skal de samle point ved at springe og kaste så langt som muligt.

Sidst, men ikke mindst, vil holdene deltage i en samarbejdsstafet, hvor de skal samarbejde om at gennemføre forskellige poster så hurtigt som muligt.

Point optjenes i alle øvelserne, og holdet med flest point vil blive annonceret som vinder. Efter afslutningen af hver øvelse vil børnene få et klistermærke i deres pas som en belønning.

 

Hvem kan deltage?

Stævnerne kræver ikke individuel tilmelding eller startnumre, så atleter i aldersgruppen 6-11 år er meget velkomne til at tage en ven eller familiemedlem med. Det skal blot informeres til træneren, inden stævnets deadline:

Odense: Deadline for tilmelding er den 15. juni.
Fredericia: Deadline for tilmelding er den 14. september.
Kolding: Deadline for tilmelding er den 28. oktober.

 

Sådan tilmelder I jer

For at tilmelde jer Atletik Ekspressen bedes I kontakte jeres klubtræner og give besked om, at I ønsker at deltage. Ideelt set vil der være 10 deltagere på hvert hold, men vi er åbne for både flere og færre tilmeldinger.

Hvis der ikke er nok deltagere til at danne et komplet hold, sørger vi for at sammensætte holdene, så alle får mulighed for at deltage og opleve den fulde glæde ved Atletik Ekspressen. Tilmeldingen foretages af trænerne i klubben via dette link:

Atletikpasset2

Passet - hvad indebærer det?

Børnene får udleveret et fysisk pas til det første stævne, som giver dem adgang til alle tre stævner. På stævnedagen vil børnene bevæge sig rundt mellem fire forskellige aktiviteter sammen med deres klubhold, hvor de samler point til holdet og klistermærker til deres pas efter hver afsluttet aktivitet. I pauserne vil de have mulighed for at få hinandens autografer på autograf-siderne i passet. Hvis jeres barn af en eller anden grund ikke kan deltage i et stævne, vil de stadig have adgang til de resterende stævner med deres pas, og der vil være mulighed for at få et pas til det andet stævne.

Pris

Passet koster 200 kr. og giver adgang til alle tre stævner. Pengene, der betales for passene, vil udelukkende gå til de tre klubber, der vælger at afholde stævnerne. Disse penge er tænkt til at dække eventuelle omkostninger i forbindelse med stævnet og bidrage til videreudvikling af klubberne.

Vi glæder os til at se jer på Atletik Ekspressen til nogle sjove og aktive dage fyldt med atletik og fællesskab.