Atletik Ekpressen

Med støtte fra World Athletics har Dansk Atletik Forbund indledt et innovativt
og fremadskuende udviklingsprojekt i Region Syddanmark.

Trackfit

 

Et af de spændende tiltag i projektet er lanceringen af Atletik Ekspressen, et stævnekoncept udviklet specielt til børn i alderen 6-11 år. Konceptet er baseret på leg, bevægelse og klubsammenhold. Stævnet består af fire farvekodede stævner, hvor børnene deltager i forskellige atletikøvelser og konkurrerer mod andre klubber. Point tælles sammen, og vinderklubben afsløres ved hvert stævne. Formålet er at skabe en spændende og aktiv dag, hvor børnenes bevægelse og fællesskab er i fokus. 

 

En spændende tilføjelse til Atletik Ekspressen er brugen af et fysisk pas. Børnene vil få et pas, hvor de samler klistermærker efter hver øvelse. Dette skaber en interaktion mellem børnene og de andre klubber, da de vil bevæge sig rundt på stadion for at indsamle klistermærker fra de forskellige øvelser. Pas-systemet tilføjer en ny og spændende dimension til stævnet, det skaber både et element af leg og en følelse af fællesskab mellem deltagerne. 

 

Vi er begejstrede for at præsentere Atletik Ekspressen og ser frem til at se børnenes glæde og engagement på stadion. Sammen kan vi skabe uforglemmelige øjeblikke og bidrage til at styrke atletikken blandt de yngste generationer. Velkommen ombord på Atletik Ekspressen - en rejse fyldt med bevægelse, leg og fællesskab.