Vi er Dansk Atletik Forbund

Læs mere om Dansk Atletik Forbund herunder, hvor du også finder kontaktinformation på DAFs bestyrelse og ansatte. 

Kontakt

DMU 14 15 A╠Èrige 2020, Hvidovre 97

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

daf@dansk-atletik.dk
Telefon:  +45 33 11 41 11

Sekretariatets telefontider:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00

Bankinformation: 
Nordea reg. 2217 kontonr. 8128213350
CVR-nummer: 46217128

Faktura fra DAF fremsendes pr. mail som link til pdf (inventio.it). 

 

 

Organisation

Organisation

Dansk Atletik Forbund er hovedorganisation for atletik, gang og motionsløb. Forbundet blev stiftet i 1907 og har til huse i Idrættens Hus i Brøndby. DAF har 250…

Læs mere

Dansk Atletik har udover en direktør og det øvrige sekretariat, ansat et stærkt team af atletikkonsulenter, der hver dag arbejder for at udvikle atletikken i Danmark, i tæt samarbejde med atletikklubber i hele landet og samarbejdspartnere som DIF og DGI.

Camilla Bevensee

Camilla Bevensee

Kommunikationskonsulent
Hovedansvarlig for kommunikationen i Dansk Atletik Forbund - herunder strategi, produktion og pressehenvendelser. Projektleder på forbundets nye hjemmeside.
Telefon 2027 8827 camilla@dansk-atletik.dk
Mikkel Hansen

Mikkel Hansen

Atletikkonsulent
Mikkel startede i begyndelsen af 2023 i Dansk Atletik, og har efter en periode som selvstændig søgt tilbage til Dansk Atletik hvor han var ansat indtil december 2021. Mikkel står bl.a. bag det nye Skole OL atletik koncept, og skal primært arbejde med forskellige udviklingsprojekter indenfor børne og ungdomsarbejdet i både forbundet og i klubberne, herunder sommercamps og unglederkoncept.
Telefon 2921 0185 mikkel@dansk-atletik.dk
Tina Bischoff Gellin

Tina Bischoff Gellin

Atletikkonsulent
Tina startede i begyndelsen af 2023 i Dansk Atletik, mange kender hende formentlig som aktiv højdespringer og bestyrelsesmedlem i Holte atletik. Tina er uddannet i innovation og entrepreneurship, og arbejder med forskellige projekter, blandt andet udvikling af DAFs træneruddannelser og stævner for børne og unge.
Telefon 2033 8978 tina@dansk-atletik.dk
Søren Kirketofte

Søren Kirketofte

Atletikkonsulent
Søren har været i Dansk Atletik siden starten af 2022, og kommer fra et arbejde som lærer på en idrætsefterskole, hvor han bl.a. underviste på triathlonlinjen. Søren arbejder med facilitering, kontakten til klubberne, videreudvikling og finalen i Skole OL atletik. Han arbejder med Dansk Atletiks rolle i Royal Run, samt udviklingsprojekter til DAF’s løbearbejde og hvordan flere børn, unge og voksne har lyst til at være en del af fællesskabet.
Telefon 2660 8511 soren@dansk-atletik.dk
Mikkel Larsen

Mikkel Larsen

Fungerende direktør og elitechef
Overordnet ansvarlig for elite- og talentområdet i Dansk Atletik – herunder mesterskabsudtagelser og Team Danmark samarbejde.
Telefon 2822 6475 ml@dansk-atletik.dk
Carsten Bomme

Carsten Bomme

Landstræner Kast
Sportslig ansvarlig for talent- og elitearbejdet i kastedisciplinerne i Dansk Atletik. Desuden daglig ansvarlig og primær kontakt for Elitekraftcenter Øst.
Telefon 2628 6110 cb@dansk-atletik.dk
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Landstræner Spring
Sportslig ansvarlig for talent- og elitearbejdet i springdisciplinerne i Dansk Atletik. Desuden daglig ansvarlig og primær kontakt for Elitekraftcenter Vest.
Telefon 4011 0087 larsnielsen@mymacmail.com
Kersti Jakobsen

Kersti Jakobsen

Landstræner Mellem/Lang
Sportslig ansvarlig for talent- og elitearbejdet i mellem- og langdistanceløb i Dansk Atletik dækkende over både baneløb, landevejsløb og crossløb. Daglig tilknyttet Elitekraftcenter Øst.
Telefon 3167 6124 kersti@dansk-atletik.dk
Tony Lester

Tony Lester

Landstræner Sprint/Hæk/Stafet
Sportslig ansvarlig for talent- og elitearbejdet i sprint/hæk/stafet i Dansk Atletik med særlig fokus på stafetlandsholdene. Daglig tilknyttet Elitekraftcenter Vest
Telefon 2452 2857 tony@dansk-atletik.dk
Martin Roe

Martin Roe

Sportslig ansvarlig mangekamp
Sportslig ansvarlig for talent- og elitearbejde i 7-kamp og 10-kamp med fokus på udvikling af grenen. Daglig tilknyttet Elitekraftcenter Øst.
Telefon 4060 5213 martin.roe@dansk-atletik.dk
Rasmus Folino Nielsen

Rasmus Folino Nielsen

Assisterende Landstræner Mellem/Lang
Assisterende landstræner til Landstræner Kersti Jakobsen, med særlig fokus på talentudvikling og regionale talentinitiativer i mellem/lang. Daglig tilknyttet Elitekraftcenter Vest.
Telefon 3070 8241 rasmus.folino@dansk-atletik.dk
Rasmus B. Kjær

Rasmus B. Kjær

Koordinator Sprint/Hæk/Stafet
Koordinator for stafetlandsholdene ansvarlig for logistik og performanceanalyse. Desuden primær kontakt på talentområdet i sprint/hæk/stafet. Daglig tilknyttet Elitekraftcenter Vest.
Telefon 2244 7893 stafetlandsholdet@dansk-atletik.dk
Julie Østergård Sørensen

Julie Østergård Sørensen

Talent- og landsholdskoordinator
National ansvarlig for koordinering og udvikling af talentaktiviteter, samt koordinering af opgaver relateret til landskampe og mesterskaber. Daglig tilknyttet Elitekraftcenter Vest
Telefon 29603907 juso@dansk-atletik.dk

Dansk Atletiks logoer bruges i henhold til denne design guide:
Please use the Danish Athetics logos in respect of this design guide:

Hent logoerne her:
Get the logos here:

Se ledige stillinger i Dansk Atletik her: