Ledige stillinger

Dansk Atletik har pt. ingen ledige stillinger.

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til daf@dansk-atletik.dk

 

 

 

Praktikstillinger

Mathildeuk1
Simonh1
Metteg1

Kom tæt på de bedste atleter som praktikant hos os

 

Dansk Atletik Forbund søger løbende praktikanter, både til efterårs- og forårssemestre. DAF kan ikke tilbyde løn, og søger derfor kun SU-berettigede praktikanter. 

 

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Skriv en mail til kommunikationsansvarlig Camilla Bevensee på camilla@dansk-atletik.dk, hvis du ønsker at søge ind som kommunikationspraktikant i Dansk Atletik.

Som praktikant i Dansk Atletik kommer du helt tæt på de dygtigste danske atleter, og får lov til at formidle atletiksporten både skriftligt og visuelt. Du vil få mulighed for at være med til at dække landsholds- og eliteaktiviteter live, og prøve kræfter med en lang række af journalistiske genrer, både interviews, pressemeddelelser, portrætartikler, features og podcast, og dertil formidling af historier visuelt, foldet ud i en bred vifte af formater, til forbundets forskellige kanaler og sociale medier. 

 

Ude til stævner vil du få erfaring med at navigere i en live produktionssituation, den forberedelse det kræver op til og den videre behandling af materiale, der bærer et stævne eller en begivenhed helt i mål. 
Du vil også få ansvar for udviklingen og driften af egne projekter, der med vejledning og sparring fra vores kommunikationsansvarlige, skal spille ind i den samlede kommunikationsstrategi for Dansk Atletik, og være med til at drive udviklingen på et visionært niveau, både i . Udviklingen af projekterne, planlægningen af dem og driften frem til det ønskede resultat, bliver rum, hvor du kan tage initiativ og præge kommunikationen i Dansk Atletik både på kort og lang sigt.

 

Dansk Atletik er det nationale forbund for atletik og løb, og som praktikant vil du blive en del af et levende og aktivt fællesskab, med udgangspunkt i Idrættens Hus i Brøndby, hvor en lang række andre sportsforbund også holder til. Vi forventer ikke at du har en baggrund i atletikkens eller sportens verden, men det vil være en fordel hvis du har.