Jobopslag: Er du Dansk Atletiks nye direktør?

Er du en stærk leder med flair for samarbejder og partnerskaber? Og brænder du for at løbe et sprint, for at styrke og udvikle dansk atletik for fremtiden, både på den korte og lange distance? Så er du måske Dansk Atletiks nye direktør.

Dansk Atletik har nu indrykket en stillingsannonce, idet forbundet søger en ny direktør til snarlig tiltrædelse.

Det nyligt afholdte VM i Atletik i Budapest afslørede, at der er kolossal interesse for atletik i Danmark. DR´s DR2 kunne direkte måle interessen på seertallene og resultaterne afslørede en flot talentmasse. Der er derfor meget at bygge på for den nye direktør.

Forbundets bestyrelse er godt i gang med den nye strategi og på hjemmesiden www.wearedenmark.dk er der stor interesse for top-atleterne  i almindelighed og atletikken i særdeleshed. Det åbner for nye kommercielle muligheder og der ventes en øget interesse for at bakke atletikken op gennem sponsorater og lignende i fremtiden. Det potentiale skal den nye direktør være med til at udløse.

”Fremtiden tegner lys for atletikken,” udtaler formand Simone Frandsen og fortsætter:

”Vi synes, vi er rigtig godt på vej med at få mulighederne undersøgt og har strategisk defineret en vej frem for forbundet. Vi tror på fremgang og forventer, det også manifesterer sig i flere medlemmer i klubberne. Den nye direktør kan forvente et spændende og udfordrende job hos os."

Ansøgningsfristen er den 28. september 2023. Ansættelsen forventes indledt inden årets udgang, men kandidaterne indkaldes løbende og derfor kan det anbefales at søge med det samme.

Læs jobopslaget her: Dansk Atletik søger ny direktør

 

Seneste nyheder