Løberne står klar til start til 4. afdeling i Odense.

Tæt kapløb om placeringerne til CRAFT Løbe Cup

I går blev CRAFT Løbe Cup #4 afholdt i Odense trods blæsevejr, og det var en dag fyldt med intense konkurrencer og stærke præstationer. Konkurrencen om at blive Danmarks bedste løbeklub begynder at spidse til.

Vind og blæst stoppede ikke de hurtige løbere til landevejsløb rundt om SDU i Odense i søndags. Fjerde afdeling af CRAFT Løbe Cup bød på flere rangeringsændringer, idet konkurrencen begynder at spidse til.

Læs mere om individuelle præstationer her.

Sparta Atletik og Løb topper fortsat stillingen og har sikret sig den klare førerposition efter søndagens pointindsamling på 91 point. Der er dog hård kamp om de efterfølgende placeringer, hvor kun få point afgør udfaldet.

Odense Atletik overgik deres tidligere præstationer og fik hentet 68 point ind, hvilket bragte dem nærmere i kampen om topplaceringerne, da de overtog 2. pladsen i løbe cuppen.

På trods af deres lavere pointantal fra søndagens løb, ligger Blovstrød Løverne stadig med og holder sig konkurrencedygtige på 3. pladsen. Spændingen mellem Odense Atletik og Blovstrød Løverne er intens, med kun 7 point i forskel.

I Aarhus er der lokal konkurrence, da alle klubberne er med i top 7. Aarhus Fremad Atletik ligger på 4. pladsen, og AGF Atletik ligger lige i hælene på 5. pladsen. De to klubber kæmper tæt om placeringerne med kun 10 point i forskel. På trods af at begge klubber har misset en runde, ligger de stadig med i top 5. Aarhus Fremad Atletik høstede 68 point ind, og ligeledes kunne Aarhus 1900 Atletik og Løb glæde sig over deres bedste samlede løb og pointscore hidtil i går, med en score på 40 point.

Vejle IF imponerede ved at samle 22 point i 4. runde, takket være indsatsen fra blot 3 unge løbere. Holdet demonstrerede stærk præstation, især de talentfulde unge drenge fra Vejle, der bidrog til mange point ved løbet i Odense.

Konkurrencen er tæt mellem Viborg AM og Aarhus 1900 Atletik og Løb, hvor forskellen kun er 2 point. Tæt konkurrence findes også blandt Herning Løbeklub og Vejle IF, hvor kun 6 point adskiller de to klubber, hvilket lover spændende fortsættelse i CRAFT Løbe Cup.

Næste runde af CRAFT Løbe Cup lover at blive yderst spændende, da der er potentiale for betydelige ændringer i den samlede stilling.

Næste afdeling: Afdeling #5 i Gentofte

Næste landsvejsløb afholdes i Gentofte den 7. april. Efter denne 4. runde er flere klubber i tæt konkurrence, hvilket betyder, at der stadig er alt at løbe for, og pladserne kan ændre sig. Den kommende runde forventes at blive en intens kamp om topplaceringerne.

Læs mere om femte afdeling af CRAFT Løbe Cup og tilmeld dig her.