Information om de kommende mesterskaber

Efter den forgangne weekends vellykkede DM Senior retter vi nu fokus mod sæsonens øvrige mesterskaber. Som tidligere kommunikeret er det et anderledes og prioriteret mesterskabsprogram, som vi tager afsæt i.

På trods af de corona-relaterede begrænsninger og restriktioner i planlægningen af det samlede mesterskabsprogram, så viste weekendens DM Senior, at vi stadig kan afvikle et større atletikstævne med høj kvalitet. Det tror vi også på kan lade sig gøre i det mesterskabsprogram, som nu ligger foran os: 

 • DM Masters i Greve (inkl. DM i kapgang for ungdom) den 21.-23. august
 • DM 100 km i Viborg den 22. august
 • DM Mangekamp på Østerbro den 29.-30. august
 • DM kastemangekamp i Bagsværd (inkl. DM i vægtkast for seniorer) den 29.-30. august
 • DM 20 km kapgang (m) og 10 km kapgang (k) i Vallensbæk den 5. september (i forbindelse med Phønixmarchen)
 • DM Hold i Aarhus den 6. september
 • DM Lang Trail Skive den 12. september
 • DMU for 16-22 årige i Aalborg den 12.-13. september
 • DM bane kapgang alle aldersgrupper på Østerbro Stadion den 19. september
 • DMU for 14-15 årige i Hvidovre den 19.-20. september
 • DM 10 km landevej i Slagelse den 20. september – NYT! Mere information følger
 • DM 24h i Vallensbæk den 3. oktober
 • DM 50 km kapgang i Tilburg, NED den 4. oktober
 • DM Halvmaraton i Aarhus den 11. oktober
 • DM Kort Trail i Silkeborg den 5. december

 

Vedr. DM 10km og aflyst DM Maraton

Bemærk venligst at vi har fået en DM 10km med i mesterskabsprogrammet i Slagelse, hvor invitationer og nærmere informationer følger hurtigst muligt.

Ligeledes skal vi bemærke, at DM Maraton desværre er aflyst, jf. at HCA Maraton blev aflyst i sidste uge. Indtil videre har vi fortsat DM Halvmaraton for Masters i programmet, jf. at det er koblet sammen med Aarhus City Halvmaraton, som indtil videre fortsat står til at blive gennemført den 11. oktober.

 

Restriktionernes betydning for afvikling af mesterskaberne

Da vi i slutning af juni kunne offentliggøre det reviderede mesterskabsprogram, havde vi den forudsætning, at forsamlingsforbuddet ville blive hævet yderligere fra september. Med opdelingen af DMU ville vi give plads til større felter og et holdkonkurrence, hvilket vi nu – desværre – må konstatere ikke er muligt. Årsagen er, at vi fortsat er nødt til at tage hensyn til det gældende forsamlingsforbud. Dansk Atletiks administration og DMU-arrangørerne har brugt den seneste tid til a regne på et model, som muliggør afvikling af DMU i år, og sender nærmere information ud hurtigst muligt. DM Masters, Mangekamp og Kastemangekamp er ikke på den samme måde påvirket af situationen, da de holder sig under forsamlingsretningslinjerne i forvejen.

Seneste nyheder