Kids' Athletics

Hvert år den 7. maj er det international Kids' Athletics Day. Dette er en fantastisk mulighed for børn i alderen 4-11 år til at komme ud at bevæge sig!

WA KA Day 24 Alone RGB (1)

 

World Athletics har udarbejdet undervisningsmateriale, der skaber rammerne for et spændende forløb, der udfordrer og lærer børn omkring fundamentale bevægelser og samarbejde. Udfordringerne er baseret på level 1 for de 4-7 årige og level 2 for de 8-11 årige.

Med udgangspunkt i materialet er der basis for timevis af sjov gennem bevægelse, ikke kun den 7. maj!

 

FIRST MOVES - LEVEL 1

Et sjovt, udfordrende og sammenholdsskabende event, hvor eleverne gennemfører fire udfordringer, der giver dem brikker til at blive en Mighty mover karakter. Sektionerne eleverne skal igennem for at blive en mighty mover indeholder de fire værdier som børneatletik er bygget på: respekt, beslutsomhed, venskab og stolthed.

Download undervisningsmateriale til level 1 (pdf, engelsk udgave) her: 

 

FIRST MOVES - LEVEL 2

Et event for de lidt ældre elever der er bestående af seks udfordringer, der er baseret på fundamentale bevægelses aktiviteter. “The Jigsaw pieces” repræsenterer de fire værdier respekt, beslutsomhed, venskab og stolthed, samt tre aktivitetstyper bestående af løb, hop og kast.

Download undervisningsmateriale til level 2 (pdf, engelsk udgave) her: 

 

Hvis dette har skabt interesse og I som skole kunne tænke jeg at blive en del af Kid's Athletics Day 2023, vil vi meget gerne have en tilbagemelding.

Venligst udfyld formularen her:

 

På den måde kan vi følge op og holde jer orienteret om kommende aktiviteter.

Find mere information om Kids' Athletics hos World Athletics, hvor der også er masser af inspirationsmateriale og værktøjer til idrætslærer.