Atletik er en meget børnevenlig sport og egner sig godt både til idrætstimerne i skolen og til at dyrke i sin fritid. Det er forholdsvis overskueligt at lære teknikken til mange af disciplinerne, og når man har lært sig dette, gælder det om at gøre sit allerbedste. Læs mere om DAFs træningstilbud her på siden.

Trackfit

Kom med ombord på Atletik Ekspressen!

Atletik Ekspressen, et stævnekoncept udviklet specielt til børn i alderen 6-11 år. Stævnet består af tre stævner, hvor børnene deltager i forskellige atletikøvelser og konkurrerer mod andre klubber. Formålet er at skabe en spændende og aktiv dag, hvor børnenes bevægelse og fællesskab er i fokus. 

Atletikmærket

Atletikmærket

Atletikmærket skal gøre det endnu sjovere for børn og unge at dyrke atletik, og er ment som et middel til at skærpe de unges indsats ved træning og konkurrence.

Læs mere

Kids' Athletics

Kids' Athletics

Hvert år den 7. maj er det international Kids' Athletics Day. Dette er en fantastisk mulighed for børn i alderen 4-11 år til at komme ud at bevæge sig!

Læs mere

Skole OL 1

Vær med til Skole OL

Hvad der startede som et atletikstævne i København i 2009, har nu udviklet sig til et landsdækkende Skole OL med 12 forskellige sportsgrene: atletik, bordtennis, bowling, bueskydning, dans, orienteringsløb, parasport, roning, stafet, svømning, triatlon og ultimate.

Til Skole OL Atletik får elever i 4.-7. klasse mulighed for at prøve og dygtiggøre sig i både løb, spring og kast. Alt sammen under kyndig vejledning fra den lokale atletikklub, som guider eleverne igennem de forskellige discipliner og sørger for, at eleverne får en sjov dag fyldt med atletik.