Ledige stillinger

Praktikstillinger

Mathildeuk1
Simonh1
Metteg1

 

 

 

Mariusogcamilla

Praktikant Marius Østergaard og praktikansvarlig Camilla Bevensee til DM halvmaraton i København 2023.

Kom tæt på de bedste atleter som praktikant hos os

Dansk Atletik Forbund søger løbende praktikanter, både til efterårs- og forårssemestre. DAF kan ikke tilbyde løn, og søger derfor kun SU-berettigede praktikanter. 

 

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Skriv en mail til direktør Klaus Nørby Jakobsen på knj@dansk-atletik.dk, hvis du ønsker at søge ind som kommunikationspraktikant i Dansk Atletik.

Vil du med ind i maskinrummet bag en af de mest prestigefyldte internationale sportsgrene, frem mod OL i Paris? Vil du være en del af formidlingen af den nationale løbefeber til nogle af de helt store events? Og vil du arbejde med strategisk kommunikation i en branche hvor begejstring er det helt store salgsargument?

Så skal du gribe muligheden nu og søge om at komme i praktik hos os i Dansk Atletik!

 

Som praktikant i Dansk Atletik bliver du en del af et nationalt idrætsforbund med en flad struktur, hvor du får medindflydelse på retningen for kommunikationen og hvilke opgaver du skal løse.

 

Du vil opleve en stor grad af frihed og at du fra start får ansvar for at løse opgaver på egen hånd. Arbejdstiderne er fleksible, med mulighed for selv at skrue din hverdag sammen inden for rammerne af en fuldtidspraktik, hvor der vil være spændende aften- og weekendopgaver til mesterskaber og stævner.

 

Du vil få ansvar for udviklingen og driften af egne projekter, der med vejledning og sparring fra vores kommunikationsansvarlige, skal spille ind i den samlede kommunikationsstrategi for Dansk Atletik, og være med til at drive udviklingen på et visionært niveau, både med udgangspunkt i breddeatletikken, børn og unge, og de mange forskellige discipliner. Udviklingen af projekterne, planlægningen af dem og driften frem til det ønskede resultat, bliver rum hvor du kan tage initiativ og præge kommunikationen i Dansk Atletik både på kort og lang sigt.

 

Dansk Atletik er det nationale forbund for atletik og løb, og som praktikant vil du blive en del af et levende og aktivt fællesskab, med udgangspunkt i Idrættens Hus i Brøndby, hvor en lang række andre sportsforbund også holder til.

 

Du vil få foden indenfor i et hus fyldt med forbund, interesseorganisationer og aktører i sportens verden, og gennem faglige netværk og sociale aktiviteter, får du mulighed for at danne relationer på tværs.

 

Som en del af en lille udvalgt skare af ansatte, får du mulighed for at lære alle dine kollegaer godt at kende og blive en del af et rummeligt og vedkommende socialt fællesskab på kontoret i Brøndby.

 

Vi søger en praktikant på 3. semester af en kommunikationsuddannelse eller tilsvarende med fuld SU. Send din ansøgning til direktør
Klaus Nørby Jakobsen på knj@dansk-atletik.dk.