TrackFit

Velkommen til Dansk Atletik Forbunds TrackFit! 

 

 

TrackFit er sjov og effektiv træning, der foregår udendørs på Danmarks største og fedeste udendørs træningscenter – nemlig atletikstadionet!

Atletikstadion er en helt unik ramme og mulighederne er uanede for at lave fed og alsidig træning. Du er udenfor hele året rundt og får en masse frisk luft, mens du træner.

Træningen gør dig sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende. Du bestemmer selv hvor hårdt det skal være og du træner i et fællesskab, hvor der er plads til mange forskellige niveauer.

TrackFit er en fantastisk og effektiv fysisk grundtræning, der foregår i et socialt fællesskab, i vores klubber rundt omkring i Danmark. Vores træning har til formål at give deltagerne en alsidig og givende træningsoplevelse, der gør dem sundere, stærkere, hurtigere og mere udholdende, samtidig med at vi vægter en inkluderende og støttende holdånd.

Træningen består blandt andet af cirkeltræning, kast med f.eks. medicinbolde og kugler, styrketræning med og uden vægte, sjipning, trappe- og bakkeløb, stafetter og ikke mindst forskellige løbelege på banen. Træningen er med stor fokus på øvelser i hold eller makkerøvelser, men der vil også være individuelle øvelser.

Vi er overbeviste om, at fysisk træning er bedst, når den kombineres med et socialt fællesskab og en stærk holdånd. TrackFit giver dig mulighed for at træne sammen med andre, dele succeser og støtte hinanden i at nå individuelle mål. Samtidig får du den ekspertise og vejledning fra vores dygtige instruktører, der sikrer, at træningen er effektiv og sikker. 

 

Læs mere om TrackFit her: TrackFit | trackfit.dk