Motionsløb og gang

Dansk Atletik har sammen med DGI samlet alt om motionsløb i en fælles træneruddannelse.
Læs meget mere om uddannelsen her, samt få et overblik over andre relevante kurser.

 

Kort fortalt er DGI og Dansk Atletik gået sammen om at skabe en løbetræneruddannelse der er målrettes andre end eliten. Dette i et forsøg på at få flere danskere til at træne løb via kompetente løbetrænere.

DGI og Dansk Atletik har i de foregående år været sammen om projektet Bevæg dig for livet – Løb. Målet med projektet har været at få flere mennesker ud at løbe og samtidig få flere medlemmer i DGI’s og DAF’s foreninger.

Derudover arbejder DGI og Dansk Atletik sammen om aktiveringen omkring Royal Run. Alt fra støtte og sparring til foreningerne, udarbejdelse af træningsprogrammer og træningstilbud i foreningerne til aktivering af den almene borger.

På hjemmesiden kan du læse meget mere om Bevæg dig for livet - Løb. På siden finder du som løber, gænger, forening og arrangør nyheder, information og tilbud inden for løb og gang.


TRIM gang

Motionsgang og vandreture giver god træning i hverdagen – og tilbyder samtidig fællesskab i vores foreninger og masser af oplevelser undervejs.

Få overblik over de mange aktiviteter og tilbud i vandrekalenderen og find en klub i nærheden af dig her på siden.

Sæt dig et mål!
DAFs TRIMbog kan benyttes til at registrere træningsture, vandrearrangementer og løbeture. Der findes TRIMmedaljer for dem, der gerne vil have et synligt bevis for de mange kilometer.

Nåle og medaljer findes fra 100 km op til 135.000 km. Når du har gået 40.055 km, har du gået jorden rundt!

Priser og bestilling:
Trimbog (hæfte) kr. 10
Trimnåle (100-900 km) kr. 20
Trimmedaljer (under 1000 km) kr. 40
Trimmedaljer (over 1000 km) kr. 50

Bemærk at priser for medaljer stiger pr. 1. august 2023. De nye priser opdateres, så snart vi har modtaget ny lagerbeholdning. 

Der tillægges porto til alle bestillinger.

Kontakt DAFs sekretariat for mere information om TRIMbog og -medajler.