Atletik Ekspressen - her starter rejsen

Velkommen til Atletik Ekspressen; en unik rejse gennem leg, bevægelse og klubsammenhold skabt specielt til børn i alderen 6-11 år. Dette stævnekoncept er ikke bare en serie af begivenheder – det er en oplevelse, hvor børnene stiger ombord på Atletik Ekspressen og udforsker tre spændende stops langs vejen.

2

Atletik Ekspressen består af tre stævner. Børnene går rundt på stadion og samler klistermærker til deres pas efter hver endt øvelse. Sammen med deres hold skal de igennem fire øvelser og konkurrere mod andre hold. Point fra de forskellige øvelser bliver talt sammen, og vinderklubben på det aktuelle stævne vil blive afsløret til sidst.

 

 

Hvem kan deltage

Atletik Ekspressen byder unge atleter i aldersgruppen 6-11 år velkommen til vores spændende stævner. Og du er ikke alene – du kan med glæde tage en ven eller familiemedlem med for at dele oplevelsen. Vores stævner er ikke kun om konkurrence, men også om fællesskab, læring og sjov.

 

Sådan tilmelder I jer ( Tilmeldingen åbner d. 1/5)

  • Se det interaktive kort her
  • Vælg tre stævner, der passer bedst til din tidsplan og placering
  • Klik på det tilhørende tilmeldingslink for hvert stævne for at registrere dig.
  • Følg instruktionerne for at fuldføre din tilmelding.

 

 

Passet - hvad indebærer det?

Børnene får udleveret et fysisk pas til det første stævne, som giver dem adgang til alle tre stævner. På stævnedagen vil børnene bevæge sig rundt mellem fire forskellige aktiviteter sammen med deres klubhold, hvor de samler point til holdet og klistermærker til deres pas efter hver afsluttet aktivitet. I pauserne vil de have mulighed for at få hinandens autografer på autograf-siderne i passet. Hvis jeres barn af en eller anden grund ikke kan deltage i et stævne, vil de stadig have adgang til de resterende stævner med deres pas, og der vil være mulighed for at få et pas til det andet stævne.

1