Velkommen til Dansk Atletik Forbunds træneruddannelser! 

Vores træneruddannelser er designet til at give dig den nødvendige viden og de redskaber, der kræves for at blive en dygtig atletiktræner eller for at opnå indsigt i atletikkens fascinerende verden. Vi tilbyder løbende kurser og uddannelser, der er skræddersyet til at imødekomme behovene hos forskellige aldersgrupper. 

Træneruddannelserne fokuserer på at give dig en omfattende forståelse for atletikkens discipliner og træningsmetoder der er målrettet specifikke aldersgrupper. Ved at deltage i vores træneruddannelse vil du blive udstyret med værktøjer og færdigheder til at kunne træne atleter i forskellige aldre og udviklingsstadier. 

Vores trænerkursusprogram er struktureret efter aldersrelaterede træningskoncepter og omfatter følgende kurser:

Kursus oversigt

Se Udddannelseskalender-2024 - Den vil blive opdateret løbende.

 

Henvender sig til trænere, der arbejder med børn i alderen 6-9 år,

Henvender sig til klubtrænere, der arbejder med unge i alderen 10-13 år, eller en træner, der er helt ny i sporten.

Henvender sig til klubtrænere, der arbejder med unge i alderen 14-15 år

Henvender sig til løbetrænere, der arbejder med unge i alderen 10-17 år.

Henvender sig til klubtrænere, der arbejder med unge i alderen 16-19 år, 

Bliv TrackFit instruktør og giv glæden ved bevægelse videre igennem sjov og
effektiv træning under åben himmel.

Vi er glade for at kunne tilbyde en omfattende træneruddannelse, der forbereder dig til at være en dygtig atletiktræner. Vores mål er at styrke atletikken i Danmark gennem dygtige og engagerede trænere. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores træneruddannelse og hjælpe dig med at realisere dit potentiale inden for atletikverdenen.

 

 

Atk Lille 500X375


Aldersrelateret træningskoncept (ATK)

I samarbejde med Team Danmark har Dansk Atletik Forbund udviklet et "Aldersrelateret træningskoncept". Dansk Atletik Forbund har udgivet en række ATK-bøger (Aldersrelateret træningskoncept) for disciplinerne sprint/hæk/ stafet, mellem-/ langdistanceløb, kast, længde- og trespring samt højdespring.