Nyt fra World Athletics vedr. godkendte sko

World Athletics har netop udsendt en ny pressemeddelelse vedr. de nye sko-regulativer til samtlige nationale forbund. Budskabet er, at alle nationale forbund skal sikre, at atleter, dommere, stævnearrangører m.v. overholder de nye skoregulativer.

Som Dansk Atletik også tidligere har været ude at kommunikere, er det særligt inden for m/l at vi skal være opmærksomme på de nye regler. Specifikt handler det om 800m og opefter på banen, hvor de nye skoregler præciserer, at sålhøjden højst må være 25mm. Dvs. at det IKKE længere er tilladt at benytte en landevejssko med en sålhøjde på op 40mm på distancerne fra 800m og opefter på banen.

En præcis oversigt over de enkelte WA-godkendte sko fra de forskellige producenter er efter sigende lige på trapperne. Denne oversigt har vi alle (forbund, atleter, dommere, managers, skoproducenter) naturligvis brug for hurtigst muligt. Når World Athletics offentliggør denne oversigt, vil Dansk Atletik tilsvarende dele oversigten på hjemmeside m.v.

Seneste nyheder