Alle tilmeldte kommer med til DMU i Hvidovre

Med de skiftende og skærpede Covid-19 retningslinjer, så har det været en sej kamp at få rammerne bragt i orden til weekendens DMU for arrangørklubben Hvidovre Atletik & Motion.

Tidligere blev det meldt ud, at man pga. de skærpede forsamlingsforbud i Hvidovre Kommune stod over for en kompleks opgave med at afvikle DMU for 14-15 årige den 19-20. september. Afhængigt af antal tilmeldinger så man ind i flere forskellige scenarier. Nu er der så nyt. Nedenstående er forfattet af den ansvarlige for stævnet hos Hvidovre Atletik & Motion, Michael Bruun Jepsen.

ALLE TILMELDTE KAN DELTAGE

Der er blevet plads til ALLE tilmeldte aktive, så der er altså ingen ventelister. Der vil også være 3 ekstra finaleforsøg i fladspring og kast til de 8 bedste efter de 3 første runder. Der vil blive løbet indledende løb og finale på både 100m og den korte hæk. Der vil blive afviklet direkte finaler på alle andre løb, hvor det er de hurtigste tider på tværs af alle heat der løber med medaljerne. Og der bliver også afviklet både 4x100m og 1.000m stafet. Det vil derfor langt hen ad vejen være som til et normalt DMU, så Hvidovre Atletik & Motion glæder sig til at byde alle velkommen. 

For ikke at overtræde Covid-19 reglerne, så er der kun adgang til inderkredsen via callroom, og lige så snart man er færdig, så bliver man guidet ud igen, så vi aldrig bliver for mange på inderkredsen. Derfor er der heller ikke adgang for hverken trænere, ledere, forældre eller andre til inderkredsen, kun for officials og atleter, der er i aktion. Præmieoverrækkelse vil som udgangspunkt blive foretaget lige efter de forskellige øvelsers afslutning, og vil finde sted nede bag målområdet, der hvor man forlader inderkredsen. 

Man har desværre været nødt til at flytte hammerkast til klubbens normale træningssted ca. 800m væk fra stadion, for ellers kunne det helt store puslespil desværre ikke gå op.

Se deltagerlister og endeligt tidsskema på stævnets hjemmeside her. Siden opdateres løbende. Der kommer snarest både dommerlister til østklubberne samt praktiske informationer, om hvordan man blandt andet skal forholde sig til Corona restriktionerne.

Seneste nyheder