DM 10 km aflyst i sidste øjeblik grundet COVID-19

Det "nye" DM 10 km skulle have været afholdt nu på søndag ved Flakkebjerg men aflyses nu grundet COVID-19 udviklingen.

Claus Hechmann tog sammen med HMRC Racing teten på at få genskabt det ellers aflyst DM 10 km der tidligere i år blev aflyst da Royal Run 2020 blev aflyst pga. COVID-19.

Claus Hechmann ved Senior DM i august inden 10.000m. Foto: Christian Jørn.

Mesterskabet skulle have været afholdt nu på søndag den 20. september, men er aflyst grundet de skærpede COVID-19 restriktioner der netop er meldt ud fra regeringen. 

Beskeden fra arrangøren HMRC Racing og Claus Hechmann er følgende:

"Efter regeringens udmelding om skærpede COVID-19 regler ser vi os desværre nødsaget til at aflyse søndagens DM10. Det gælder samtlige felter. Vi beklager naturligvis meget, og HMRC har truffet beslutningen  i samråd med DAF. 

Alle deltagere vil modtage en mail med info om evt. tilbagebetaling af startgebyr."

Tidligere i år skabte netop Claus Hechmann et meget omtalt løb på den nu næsten ikoniske Flakkebjerg-rute. Det var et 5 km landevejsløb hvor han gjorde meget ud af at få det hele til at gå op. Han aftalte næsten med løberne hvilken formation de skulle løbe i for at komme hurtigt rundt om sving osv. Det kom der flotte tider og en dansk rekord på 5 km ud af. DM 10 km skulle have været samme sted. Løbemiljøet havde glædet sig. Men desværre er det nu aflyst. 

Seneste nyheder