Sådan så det ud sidste år da Anna Emilie Møller vandt EM Cross i U23-klassen i 2019. I år bliver der desværre intet EM Cross. Det er netop bekræftet. Foto: DECA Text&Bild.

NM og EM Cross Country aflyses

NM og EM cross country mesterskaberne er aflyst. NM skulle have været afholdt den 8. november og EM den 13. december.

De triste aflysninger er bekræftet for nyligt. Nyheden om aflysningen af EM kom ud i går den 9. september via European Athletics.

Præsidenten hos European Athletics udtaler følgende om aflysningen. “Beslutningen om at aflyse SPAR European Cross Country Athletics Championships 2020 i Dublin var en svær beslutning for European Athletics. Efter aflysningen af Paris 2020 EM var dette EM den sidste mulighed for et større European Athletics mesterskab i år, og beslutningen om at aflyse har ikke været nem. Jeg ved, at alle atleter og hele atletikmiljøet havde set frem til dette mesterskab, men jeg beder dem om forståelse”, sagde Dobromir Karamarinov, European Athletics Interim President.

Seneste nyheder